Imagini inedite cu familia regală britanică, publicate cu ocazia zilei de naștere a Prințului William

Kate Middleton a dat publicității trei fotografii inedite cu Prințul William și cei trei copii ai lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

separator
Pentru a celebra ziua de naștere a Prințului William, care a împlinit 38 de ani, dar și Ziua Tatălui, Kate Middleton a dezvăluit trei imagini inedite, fotografii realizate chiar de ea la începutul lunii iunie, la Anmer Hall.

În fotografii se poate observa cum Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis se joacă împreună cu tatăl lor și ne demonstrează încă o dată cât de mult își iubesc copiii tatăl și cât s-au bucurat de ocazia de a petrece mai mult timp alături de acesta.

Imaginile realizate în timpul carantinei de către Ducesa de Cambridge sunt cu atât mai adorabile cu cât este foarte evident faptul că cei trei copii regali cresc pe zi ce trece, iar Prințul Louis începe se semene din ce în ce mai mult cu fratele său cel mare, Prințul George.

Textul care acompaniază imaginile este cel care dezvăluie faptul că Ducesa este cea care a realizat fotografiile: „Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte fericiți să împărtășească imagini cu Ducele alături de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Fotografiile au fost realizate la începutul acestei luni de către Ducesă”.  sursa: www.elle.ro

Pandemia crește prețul aurului
Articolul anterior
Polițiștii l-au iertat pe un băiețel așezat pe bancheta din față și i-au oferit un cadou pentru că era ziua sa de naștere
Articolul următor
Alte articole interesante