Împreună putem ajuta copiii cu nevoi speciale!

Copiii cu cerințe speciale au nevoie de susținere și incluziune socială. Micuții își vor demonstra talentul în cadrul unui concurs organizat în holul Filarmonicii Naționale, unde vor fi expuse lucrările copiilor, iar participanții vor prezenta numere artistice, precum poezii, cântece și dansuri. Tot de ce au nevoie copiii însă este susținerea din partea celor din jur. Oferă-le o mână de ajutor copiiilor cu nevoi speciale!

separator

Departamentul Social Cultură și Sport din cadrul Ligii Tineretului din Moldova  organizează concursul de talente ,,Talent Fără Limite” pentru a demonstra societății că copiii cu sindromul Down, autism și dizabilități mintale sunt foarte talentați și merită să fie ajutați și luați în seamă…!

La concurs vor participa copii din 5 instituții:

1. Școala auxiliară nr. 7

2. Școala auxiliară nr. 6 (cu predare în limba rusă)

3. Școala auxiliară internat nr. 5

4. Complexul Pilot-Orfeu

5. Asociația Obștească «SOS AUTISM»

Concursul va avea loc în data de 7 mai 2018, ora 17:00, în incinta Flarmonicii Naționale ‘’Serghei Lunchevici’’.

În holul filarominicii vor fi expuse lucrările copiilor iar participanții vor prezenta numere artistice, precum poezii, cântece și dansuri. Intrarea este gratuită. În sală va fi amplasată o boxă pentru colectare benevolă!

Pentru a putea realiza acest concurs, Departamentul a lansat și campania de binefacere „Dăruiește o speranță”. Campania este lansată cu scopul de a putea achiziționa anumite lucruri utile pentru copiii cu dizabilități, precum jocuri pentru dezvoltarea psiho-emoțională etc.

Toți cei cu suflet mare sunt rugați să întindă o mână de ajutor în organizarea concursului. Pentru donații, apelați la numărul de telefon 079341211 (Anna-Maria). Donațiile sunt colectate în perioada 21 martie-30 aprilie.

Distribuie acest mesaj mai departe și adu un zâmbet pe un chip trist!

Află mai multe detalii pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Departamentul-Social-Cultura-si-Sport-al-LTM-1519292788295813/

Oficiul Ligii Tineretului din Moldova se află în incinta ASEM, bloc C, sala 508.

Poliția solicită ajutor în identificarea celei de-a doua persoane decedate în explozia de pe strada Armenească
Articolul anterior
Cumplit! Un pensionar din localitatea Vadul lui Vodă s-a împușcat în cap
Articolul următor
Alte articole interesante