Împreună vom reuși: Asociația MĂR livrează zilnic mese calde pentru angajații Spitalului de Boli Infecțioase ,,Toma Ciorbă”

Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova (MĂR) a început, de câteva zile, livrarea meselor calde pentru lucrătorii medicali de la Spitalul Clinic De Boli Infecţioase „Toma Ciorbă”, oamenii care se află în prima linie de luptă cu Coronavirusul.

separator

Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova:

,,Este puținul pe care îl putem face pentru a ne exprima recunoștința și aprecierea pentru munca pe care o fac zi de zi, ca noi să fim bine. Din numele Asociației Naționale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova” (MĂR), vrem să aducem mulțumiri localurilor care se implică și nu sunt indiferente în aceste vremuri complicate. 🙏

Îndemnăm toți agenții economici care vor să se alăture acestei inițiative, să ne contacteze. Împreună vom reuși și totul va fi bine!     

Asociația MĂR: ,,Venim cu un îndemn către agenții economici care doresc să contribuie la o cauză nobilă – de a oferi prânzuri lucrătorilor medicali care acum luptă pentru sănătatea publică, pot face donații financiare pe contul asociației:

AP Asociatia Nationala a Restaurantelor si a Localurilor de Agrement din Republica Moldova
IBAN: MD70EX0000002251645749MD
C.f: 1013620007846
C.b: EXMMMD22404”

Pentru mai multe detalii sau informații, puteți contacta: 068 666 333 Aneta Zasavițchi. Detalii puteți afla AICI

Linella donează 100.000 lei către spitalul ,,Toma Ciorbă” și 50.000 lei către Institutul de Medicină Urgentă
Articolul anterior
Opera din Paris difuzează gratuit spectacole online
Articolul următor
Alte articole interesante