În cadrul campaniei “Inspiră copilul pentru un viitor mai bun” susţinută de FinComBank, mai mulți elevi au beneficiat de ajutor sub formă de tablete și alte daruri!

Prețuim lucrurile care contează cu adevărat, de aceea venim în sprijinul celor care au nevoie de ajutor, comunică FinComBank.

separator

Cu prilejul sărbătorii Zilei Internaționale a Copilului, FinComBank, în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare și platforma de crowdfunding Sprijina.md, au desfășurat campania socială “Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, în cadrul căruia mai mulți elevi cu rezultate bune la învățătură dar care, în contextul pandemic din primăvara aceasta, nu au dispus de mijloacele necesare pentru a învăța online și a avea acces la educație de la distanță, au beneficiat de ajutor și sprijin sub formă de tablete și alte daruri, cum ar fi rechizite școlare, dulciuri, baloane și măști de protecție pentru întreaga familie.

FinComBank și-a intensificat eforturile de sprijinire a copiilor din satele Chițcanii Vechi și Negureni, r-nul Telenești; satele Ciuciuleni și Logănești, r-nul Hâncești; comuna Tohatin, mun. Chișinău.

Şi pentru că este util ca tânăra generație să cunoască noile tehnologii, în cadrul campaniei “Inspiră copilul pentru un viitor mai bun”, FinComBank a oferit suport și pentru elevii şcolii din satul Măşcăuţi, r-nul Criuleni, care au primit în dar un calculator performant pentru cabinetul de informatică.

Pe parcursul a mai multor ani, FinComBank promovează educația financiară în familie și încurajează copiii să se dezvolte din punct de vedere educaţional.

FinComBank: ,,Vom continua să dezvoltăm proiecte și campanii de susținere a copiilor care provin din medii vulnerabile sau cei care se află în situații de criză socială, dar care au aptitudini și dorința de dezvoltare personală și profesională!

FinComBank – într-un pas prin viaţă!

Reguli stricte la Bălți. Lângă morminte nu trebuie să se afle mai mult de 3 persoane
Articolul anterior
În spitale sunt internați 61 de copii infectați cu noul Coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante