Incendiu într-un bloc din Orhei. Opt persoane, evacuate

Opt persoane au fost evacuate în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc locativ din localitatea Pelivan raionul Orhei, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Opt persoane au fost evacuate în urma unui incendiu, care a izbucnit într-un bloc locativ cu trei nivele din localitatea Pelivan, raionul Orhei. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în dimineața zilei de 19 septembrie, către ora 09:30. Potrivit primelor informații, un apartament de la etajul 3 a fost cuprins de flăcări. La fața locului, au fost îndreptate două echipe de salvatori și pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că focul a afectat în totalitate apartamentul cu suprafața de 32 m2. Totodată, pompierii au evacuat de urgență locatarii din scara blocului, pentru e evita intoxicarea acestora cu produsele arderii. Persoanele evacuate nu au avut de suferit.

Angajații IGSU au reușit să localizeze focul către ora 10:18, fără ca acesta să obțină răspândire către alte apartamente. Incendiul a fost lichidat complet la ora 11:20. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 75 situații de risc.

A plecat la școală și nu s-a mai întors! Un băiat de 11 din Tiraspol, căutat cu disperare de către părinți
Articolul anterior
Gata cu WC-urile din curte! 150 de școli din țară vor avea blocuri sanitare noi până la finele anului 2024
Articolul următor