Inedit! Angelina Jolie a pozat complet goală pentru revista Harpers Bazaar

Angelina Jolie își sărbătorește puterea și „flacăra interioară”. Celebra actriță a declarat pentru Harper’s Bazaar că cei șase copii ai ei au inspirat-o să-și descopere puterea lăuntrică.

separator
Actrița din „Maleficent”, în vârstă de 44 de ani, îmbogățește coperta din decembrie- ianuarie a revistei Harper’s Bazaar pozând pentru o serie de fotografii uimitoare, înfășurată doar într-o țesătură transparentă.
„Copiii mei îmi cunosc adevăratul eu, iar ei m-au ajutat să îl găsesc din nou”, a spus Angelina Jolie pentru Harper’s Bazaar. „Partea dintre noi care este liberă, sălbatică, deschisă, curioasă poate fi închisă de viață. Prin durere sau prin rău. Copiii mei îmi cunosc adevăratul eu și m-au ajutat să îl găsesc din nou și să îl îmbrățișez ”, a spus actrița. „Au trecut prin multe. Învăț din puterea lor. În calitate de părinți, îi încurajăm pe copiii noștri să îmbrățișeze tot ceea ce sunt și tot ceea ce au în inimile lor, iar ei se uită înapoi la noi și doresc același lucru pentru noi. ”

„Dacă simți că nu îți trăiești viața pe deplin, încearcă să identifici ce este sau cine este acesta care te împiedică să respiri”, a mai spus Angelina Jolie.
Actrița a mai vorbit despre lupta ei continuă pentru libertate la nivel mondial, în special în domeniul drepturilor femeii.  

Vedetele autohtone luptă pentru trofeul „Moldova Music Awards 2019”! Votează-ți artistul favorit!
Articolul anterior
Patru boli cu transmitere sexuală care se pot lua chiar dacă folosești prezervativul
Articolul următor
Alte articole interesante