Insula exotică în care poţi avea o vacanță gratuită, doar cu o singură condiţie

Pentru amatorii de călătorii avem o veste bună! Insula italiană Elba, situată în largul coastelor Toscanei, care un loc idilic pentru a petrece o vacanţă, având plaje frumoase, clădiri cu o arhitectură superbă şi mâncare delicioasă vine cu o ofertă irezistibilă!

separator

Mai nou, autorităţile de pe insulă au lansat o iniţiativă pentru a mulţumi turiştii supăraţi din cauza vremei rele. Astfel, aceştia vor primi banii înapoi dacă plouă prea mult.


Oricine îşi ia o vacanţă pe insula Elba poate primi banii înapoi prin programul ”Elba No Rain” (”Elba Fără Ploaie”) dacă plouă mai mult de două ore în timpul zilei, în intervalul 10:00 – 20:00.
Totuşi, este important de menţionat că nu toate hotelurile au fost de acord cu iniţiativa autorităţilor. Lista cu hotelurile participante la iniţiativă poate fi accesată online pe visitelba.info, în limba italiană. Totodată, iniţiativa o să ţină până pe 31 mai.
Potrivit site-ului Lonely Planet, vremea pe Elba este imprevizibilă, aşadar este foarte probabil ca unii turişti să se bucure de cazare gratuită, în timp ce alţii nu.

Sursa

Comedy Zebra Show, în calitate de invitați speciali, la iUmor! Publicul a râs cu poftă
Articolul anterior
Israel: Activişti au protestat la ”porţile” concursului Eurovision împotriva… războaielor!
Articolul următor
Alte articole interesante