Interpreții vor cânta din inimă pentru a salva inima unui copilaș

523702_10151106919833853_705294370_nDeși concertele de caritate nu sunt o raritate și, practic, în fiecare zi interpreții autohtoni cântă pentru a susține pe cineva mai trist, povestea lui Daniel Badan nu a putut lăsa indiferent pe nimeni.  Are doar 2 ani, dar Daniel ştie deja ce înseamnă durerea și cum arată medicii. Înţelege cum trebuie să-ţi revii după operaţie și ştie că nu are voie să se forţeze prea mult. A suportat deja două intervenţii chirurgicale la inimă. Prima a fost la Kiev, la câteva zile de la naştere, iar a doua în Israel. Cu toate acestea mai are nevoie de o a treia intervenţie chirurgicală, tot în Israel, care va costa în jur de 20 mii de euro. Pentru că părinții nu mai au ce vinde ca să strângă acestă sumă, Victoria Lungu și Dorina Arsene, au decis să le vină în ajutor. Și-au contactat prietenii și au pus la cale un concert, pentru a aduna bani și da speranță părinților.

separator
coperta

Impresiile și îndemnurile interpreților nu au ezitat să apară. Iată ce a scris pe pagina sa de facebook, interpretul Adrian Ursu.

184541_585521281488770_129994937_n”Faceți cunoștință: El e Danuț, un băiețel de numai 2ani, energic, activ, super fotbalist, vesel și comunicabil pentru vârsta lui. I-am aflat povestea chiar de la părinții lui. O poveste mult prea complexă și complicată pentru ai săi 2 anișori.
La doar 4zile i s-a făcut de urgență, la Kiev prima operație la inimioară. Peste un an, pentru a 2-a operație în Israel, părinții au vândut casa. Rezultatele intervențiilor „le-am văzut” și eu. Un băiat hiper-activ, plin de viață, care are nevoie de încă o operație! Eu nu sunt Pro TV, Jurnal, Prime, M1, Publika sau…  Nu am așa posibilități de promovare a acestor cazuri. Nu sunt om de afaceri ca să pot achita cei 20.000 de euro necesari pentru operație. Sunt un interpret care poate să cânte, să organizeze și uneori să scrie despre ceea ce l-a impresionat. Cel din urma caz face parte din cele ce merită a fi promovate și susținute. El are nevoie de această operație pentru a trăi, pentru a se bucura de viață, pentru a fi alături de noi și a ne uimi peste ani prin talentul său. I-am văzut talentul în ochișori. Pe 30 iunie, la 18.00, la Filarmonică, organizăm un concert în susținerea lui Danuț! Vă asteptăm la concert. Hai să ne limităm un pic în suc, bere, șampanie sau dulciuri, și să donam pentru Dănuț!”.

Adriana Ochișanu, Corina Țepeș și Mariana Mihăilă au ținut să transmit și ele un îndemn prin intermediul unica.md.

Adriana-Ochisanu”Trebuie să fim solidari și să punem umăr la umăr, suflet la suflet și să susținem acest omuleț, care are toată viața înainte. Numai împreună putem să dăm șansa la o viață nouă, la o copilărie fericită! Veniți să oferim speranță părinților și un viitor lui Daniel!”, a îndemnat abia reținânduși lacrimile Adriana Ochișanu.

537068_425673547510932_1019920227_n”Cea mai mare tragedie pentru o mamă este să nu poată să își ajute puiul bolnav. Noi, cele care suntem mame, vom fi solidare mereu cu mămicile care luptă din răsputeri să-și ajute copilașul. Vom cânta din inimă și cu inima pentru ca Daniel să poată avea o copilărie fericită și plină de zâmbete. Inimioara acestui copilaș de doar 2 anișori trebuie să bată și fiecare dintre noi poate contribui ca această minune să aibă loc!”, a declarat Corina Țepeș.

481386_496306737094611_260656189_n”Îndemn toată lumea de bună credință să cumpere un bilet la concert, un bilet care nu costă o avere, dar mână de la mână, puțin câte puțin, vom aduna o sumă de bani care îi va fi de folos acestui băiețel pentru operație. Binele cu bine este răsplătit! Haideți să ajutăm această mamă care are sufletul și ochii înlăcrimați zi și noapte pentru că viața fiului ei este în pericol”, a spus Mariana Mihăilă.

429846_648797491813944_634510455_nAstfel, la 30 iunie la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc un concert de caritate pentru susținerea lui Daniel cu genericul ”Inima mea doar pentru tine bate”. La eveniment vor participa: Ana Barbu, Valentin Boghean, Victoria Lungu, Adrian Ursu, Adriana Ochișanu, Ion Razza, Corina Țepeș, Costi Burlacu, Mihai Budurin Maria Stoianov, Igor Rusu, Mariana Mihăilă, Natan, Diana Grigor, Ionel Istrati, Cătălina Rusu, Gicu Cimbir, Irina Chitoroagă, Cristina Croitoru, Karizma.

Prețul unui bilet este de la 100 la 250 de lei.

 

Natalia Bodiu

Violeta Andronachi şi-a călcat pe orgoliu pentru o schimbare totală!
Articolul anterior
O tânără din Moldova a decedat din cauza medicilor!
Articolul următor
Alte articole interesante