Îți dorești un cadou original de 8 Martie? O ședință foto cu momente prețioase îți va oferi amintiri de neuitat

Vine primăvara și, odată cu noul sezon, cea mai frumoasă sărbătoare pentru femei, mame, bunici, surori, fiice și prietene. Te-ai gândit cum să îți surprinzi ființa dragă și ce cadou original i-ai putea oferi cu acest prilej?

Femeilor le place în mod special să radieze! O ședință foto cu amintiri plăcute pentru o viață nu este doar o surpriză pe care poți să o realizezi alături de persoana dragă, ci și o ocazie perfectă de a-ți acorda momente alese dezvăluindu-ți feminitatea și farmecul prin obiectivul camerei foto.

Lasă-ți imaginația liberă și oferă-ți o adevărată sărbătoare pentru suflet și desigur fotografii superbe de înaltă calitate alături de ființa dragă!

Arată-i persoanei dragi că este unică, dorită și iubită oferindu-i o ședință foto romantică de 8 Martie la studioul A Story – o idee minunată și un motiv excelent pentru a petrece o zi împreună.

Decorat în stil boho și rustic, studioul A Story vă pune la dispoziție două săli: Family – în nuanțe deschise și pastelate și Kvartal – cu accent pe maro, negru, bej și roșu.

Fie că este vorba despre o ședință foto cu familia, cu persoana iubită sau cu bebe în burtică, fotograful va fi foarte atent la detalii și va capta amintiri prețioase pentru a vă bucura întreaga viață alături de descendenții familiei.

Studioul oferă și rochii de închiriat pentru femeile însărcinate ce doresc să imortalizeze aceste momente unice, cu adevărat speciale, în care frumusețea corpului femeii nu are limite. Burtica este cea mai atrăgătoare parte a corpului ce conferă pozelor o gingășie aparte.

Acum, puteți beneficia de prețuri speciale la ședințele foto în studioul A Story: Sala FAMILY sau Sala KVARTAL. Dacă doriți să aflați mai multe detalii folosiți datele de contact prezentate mai jos:

Adresa: Chișinău, Str. Independenței 28/1, sectorul Botanica. Telefon: (+373) 796 67 585; Facebook – A Story Studio

Fotograf: Rosca Nicolae

Primul rus proaspăt mobilizat care se predă ucrainenilor: „Nu ascultați de propagandiștii lui Putin”

Un soldat rus s-a predat forțelor ucrainene la doar câteva zile după ce a fost trimis pentru a lupta în cadrul mobilizării parțiale la nivel național a președintelui Vladimir Putin, anunță Newsweek UȘA.

Anton Gerascenko, consilier al ministrului ucrainean de interne, a postat marți pe canalul sau Telegram o înregistrare video în care apare un soldat rus care a fost mobilizat în urmă cu cinci zile din regiunea vestică Rostov, care se învecinează cu Ucraina.

El a spus că este primul caz de predare a unui soldat mobilizat în Ucraina de la decretul lui Putin din 21 septembrie.

„Soldații brigăzii 92 au capturat un ‘soldat mobilizat’ speriat și înghețat în pădurea de lângă Kupiansk [în estul Ucrainei]. El a dezertat din unitatea sa militară și a încercat să se întoarcă în Rusia, dar s-a rătăcit”, a scris Gerascenko.

În clip, bărbatul a spus că a fost recrutat în rândurile forțelor armate ruse în baza unui contract. De asemenea, el și-a îndemnat compatrioții ruși să nu asculte propagandistii și să nu participe la războiul lui Putin împotriva Ucrainei, subliniind numărul mare de victime de partea rusă.

Rusul a spus că a fost capturat de forțele ucrainene în a treia zi de serviciu și că l-a văzut doar o singură dată pe comandantul unității sale.

Statul Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei a anunțat pe pagină să de Facebook că rușii sunt trimiși pe front fără o pregătire corespunzătoare.

Pervy Otdel, un grup juridic recent înființat de avocatul exilat pentru drepturile omului Ivan Pavlov, a informat, de asemenea, că trupele rusești mobilizate sunt trimise pe linia frontului fără a fi instruite sau fără a fi supuse unor controale de sănătate.

Grupul a publicat marți o înregistrare video cu un soldat mobilizat care spune că unitatea să a fost informată că va fi trimisă pe linia frontului fără pregătire.

„Bună ziua tuturor, va vorbește Regimentul 1 Blindat. Plecăm la Herson pe 29 septembrie. Așa că… Gândiți pentru voi înșivă. Faceți din asta ceea ce doriți. Fără antrenament la țintă, fără teorie – nimic”, a spus el.

Cu o zi mai devreme, postul de știri independent de limba rusă Mediazona a vorbit cu soția unui rezident mobilizat din Lipetsk, în vestul Rusiei, care a declarat că regimentul soțului ei a fost trimis „pe linia frontului” în Donbas după o zi de instrucție.

sursa

Explozie puternică în Rusia. Cel puţin 14 persoane au fost rănite

Cel puţin 14 persoane au fost rănite, miercuri, în urma unei explozii de muniţii în regiunea rusă Belgorod, situată în apropiere de frontiera cu Ucraina, a anunţat guvernatorul regiunii.

Foto cu caracter ilustrativ / Pixabay

„Din cauza unei erori umane, s-a produs o detonare de muniţii în districtul urban Valuiki. Sunt victime: 14 persoane cu răni de gravitate diferită”, a indicat Viaceslav Gladkov pe contul său de Telegram, relatează France Presse.

În prezent, la locul exploziei acţionează servicii operative, care investighează împrejurările producerii incidentului, a mai indicat el în aceeaşi postare.

Distanţa de la Valuiki până la graniţa cu Ucraina este de 15 km.

Rușii care așteaptă zile întregi la frontiera kazahă dorm în colibe din crengi și celofan

Bărbații fug cu zecile de mii din Rusia, de teama mobilizării lui Putin. Aceștia fac cozi kilometrice la vamele cu Finlanda, Kazahstan sau Georgia, unde așteaptă zile în șir să treacă frontiera, trăind asemeni refugiaților care în anii trecuți dădeau năvală în Europa. La punctul de trecere ”Teploe” de la granița ruso-kazahă, rușii și-au făcut colibe din celofan și crengi și se încălzesc și gătesc la focuri de tabără.

Presa internațională descrie scenele de la fața locului drept o catastrofă umanitară, iar pe rușii care fug de mobilizarea lui Putin – refugiați. În timp ce unii și-au făcut colibe, alții dorm sub cer deschis. Ei gătesc și se încălzesc la foc de tabără și sunt nevoiți să-și facă nevoile prin tufișurile din apropiere. 

Potrivit unor date preliminare, în ultima săptămână, din Rusia au fugit peste 200 de mii de oameni, dintre care majoritatea sunt bărbați care pot fi mobilizați și trimiși să moară în Ucraina. 

Săptămâna trecută, Putin a anunțat că a semnat un decret privind mobilizarea a 300 de mii de bărbați pentru a-i trimite să lupte în Ucraina. Presa însă scrie că ar fi vorba despre 1 milion de oameni prost echipați, nemotivați și nepregătiți. 

sursa: www.deschide.md

Autorităţile din Rusia își doresc ca vaccinul Sputnik V să fie pus în vânzare pe piaţa europeană
Articolul anterior
Globurile de Aur 2021: În premieră, format restrâns cu nominalizaţii în direct prin videoconferinţă. Lista câștigătorilor!
Articolul următor