Îți dorești un cadou original de 8 Martie? O ședință foto cu momente prețioase îți va oferi amintiri de neuitat

Vine primăvara și, odată cu noul sezon, cea mai frumoasă sărbătoare pentru femei, mame, bunici, surori, fiice și prietene. Te-ai gândit cum să îți surprinzi ființa dragă și ce cadou original i-ai putea oferi cu acest prilej?

Femeilor le place în mod special să radieze! O ședință foto cu amintiri plăcute pentru o viață nu este doar o surpriză pe care poți să o realizezi alături de persoana dragă, ci și o ocazie perfectă de a-ți acorda momente alese dezvăluindu-ți feminitatea și farmecul prin obiectivul camerei foto.

Lasă-ți imaginația liberă și oferă-ți o adevărată sărbătoare pentru suflet și desigur fotografii superbe de înaltă calitate alături de ființa dragă!

Arată-i persoanei dragi că este unică, dorită și iubită oferindu-i o ședință foto romantică de 8 Martie la studioul A Story – o idee minunată și un motiv excelent pentru a petrece o zi împreună.

Decorat în stil boho și rustic, studioul A Story vă pune la dispoziție două săli: Family – în nuanțe deschise și pastelate și Kvartal – cu accent pe maro, negru, bej și roșu.

Fie că este vorba despre o ședință foto cu familia, cu persoana iubită sau cu bebe în burtică, fotograful va fi foarte atent la detalii și va capta amintiri prețioase pentru a vă bucura întreaga viață alături de descendenții familiei.

Studioul oferă și rochii de închiriat pentru femeile însărcinate ce doresc să imortalizeze aceste momente unice, cu adevărat speciale, în care frumusețea corpului femeii nu are limite. Burtica este cea mai atrăgătoare parte a corpului ce conferă pozelor o gingășie aparte.

Acum, puteți beneficia de prețuri speciale la ședințele foto în studioul A Story: Sala FAMILY sau Sala KVARTAL. Dacă doriți să aflați mai multe detalii folosiți datele de contact prezentate mai jos:

Adresa: Chișinău, Str. Independenței 28/1, sectorul Botanica. Telefon: (+373) 796 67 585; Facebook – A Story Studio

Fotograf: Rosca Nicolae

Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber

Astăzi, Statele Unite au anunțat sancțiuni împotriva Marinei Tauber pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Ilan Șor de a submina procesele electorale din Moldova în interesele Kremlinului prin cumpărarea ilegală de voturi, se arată într-un comunicat al Ambasadei SUA în Republica Moldova, scrie tvrmoldova.md.

„Cetățenii Republicii Moldova merită instituții și procese democratice libere și corecte.

Ei merită un viitor lipsit de influența maligna a Kremlinului. Statele Unite salută progresele înregistrate de Moldova în implementarea reformelor democratice și economice. 

Vom continua să sprijinim poporul și guvernul Moldovei în construirea unui viitor mai democratic, prosper și sigur”, a declarat  Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon.

Prim-ministrul Dorin Recean a comentat anunțul Guvernului SUA privind sancțiunile împotriva Marinei Tauber pentru facilitarea încercărilor oligarhului fugar condamnat Șor de a submina procesele electorale din țara noastră în interesele Kremlinului.

„Salut decizia Guvernului SUA de a include în lista de sancțiuni persoanele responsabile pentru acțiuni care subminează securitatea Republicii Moldova și au facilitat interferența Kremlinului în alegeri.

Sprijinul partenerilor noștri merge mână în mână cu eforturile noastre continue de a lupta împotriva fraudelor și de a proteja democrația noastră”, a transmis Dorin Recean pe Telegram

Tragedie la Sângerei! O femeie și-a găsit copilul de 15 ani mort și cu o pungă pe cap

Tragedie la Sîngerei. O femeie și-a găsit copilul de 15 ani mort și cu o pungă pe cap.

Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Sîngerei, a confirmat pentru PulsMedia.MD cazul, dar a evitat să ofere mai multe detalii făcând trimitere la secretul anchetei, dar și la faptul că este vorba despre un caz cu implicarea unui minor.

„Fiind examinat corpul neînsuflețit al adolescentului de către medici, preliminar, careva semne de moarte violentă nu s-au constatat. Acesta a fost transportat spre examinarea medico-legală în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului. Polițiștii din Sîngerei au inițiat un proces penal în cadrul căruia investighează toate circumstanțele în care a avut loc tragedia”, susține Talpă.

Un copil de a murit, după ce s-ar fi asfixiat cu o pungă. Tragedia a avut loc noaptea trecută. în jurul orei 22:00, într-o locuință din orașul Sîngerei, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor apropiate anchetei, victima s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 15 ani. Cadavrul acestuia a fost găsit de către mama sa, ultima fiind și cea care a alertat poliția despre caz.

Sursele noastre mai menționează că băiatul avea pe cap o pungă cu care s-ar fi asfixiat, dar și ar fi folosit un balonaș cu gaz. Preliminar s-ar fi stabilit că adolescentul ar fi recurs la acest gest disperat din cauza unor probleme în familie.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical, însă din nefericire ,medicii au putut doar să constate decesul victimei.

Medicul-legist care a examinat cadavrul nu a depistat semne de moarte violentă. Totodată, oamenii legii au stabilit că atunci când a fost găsit cadavrul copilului, ușa locuinței era încuiată din interior.

Dânsul nu a lăsat niciun bilețel de adio, iar oamenii legii au inițiat un proces penal în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Amintim că acest caz este cea de-a zecea tragedie înregistrată ieri, fiind și al patrulea caz de suicid din ultimele 24 de ore.

Mai mulți angajați din cadrul RTEC și agenți economici, vizați într-un dosar penal

Mai multe percheziții au fost autorizate în cadrul unei cauze penale, instrumentate de CNA, care vizează abuzul de serviciu comis de persoane publice din cadrul Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric” (ÎM „RTEC”). Ofițerii CNA au descins în această dimineață în birourile de serviciu ale funcționarilor vizați și la domiciliile acestora, precum și la reprezentanții unor companii beneficiare a licitațiilor presupus a fi trucate.

Potrivit materialelor urmăririi penale, persoane publice din cadrul Întreprinderii Municipale „Regia Transport Electric” ar fi fraudat mai multe licitații publice, organizate de întreprindere, în schimbul unor bunuri sau unui anumit procent din contractele atribuite, fiind cauzate astfel daune considerabile ÎM „RTEC”. Astfel, s-a stabilit că persoanele publice din cadrul RTEC, prin înțelegere prealabilă cu agenții economici desemnați câștigători ai unor contracte de achiziții, ar fi comis mai multe abuzuri în procesul de executare a lucrărilor contractate.

La moment, în cadrul urmăririi penale, sunt investigate acțiunile vice-directorului și ale contabilului-șef al ÎM „RTEC”, iar astăzi urmează să le fie adusă la cunoștință calitatea de bănuit.

Acțiunile se desfășoară sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău. Notăm că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Autorităţile din Rusia își doresc ca vaccinul Sputnik V să fie pus în vânzare pe piaţa europeană
Articolul anterior
Globurile de Aur 2021: În premieră, format restrâns cu nominalizaţii în direct prin videoconferinţă. Lista câștigătorilor!
Articolul următor