Iulia Vântur va prezenta Cerbul de Aur 2018. Cine este actorul care îi va fi alături pe scenă!

Iulia Vântur revine în România pentru a găzdui trei dintre serile pline de spectacol ale Cerbului de Aur”, anunță Televiziunea Română, într-un comunicat.

separator

Actriță și interpreta cu o carieră de succes în India, va reveni în România pentru a prezenta Cerbul de Aur 2018. Iulia Vântur îi va introduce pe cei 18 concurenţi în atmosfera Festivalului, dar și pe artiștii care vor susține recitaluri în spectacolele din 30, 31 august și 1 septembrie: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans și Carlas Dreams.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România grație rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect’. Cei doi artiști vor găzdui serile de concurs și Gala Festivalului Internațional Cerbul de Aur.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR. În a patra seară va avea loc gala de premiere a câștigătorilor ediției 2018 a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur.

Interpreta Lidia Isac va reprezenta R. Moldova la festivalul Cerbul de Aur 2018!

Video! Cristiano Ronaldo a cântat rock în faţa colegilor de la Juventus
Articolul anterior
Vladimir Putin a dansat cu Ministrul de Externe al Austriei la nunta ei
Articolul următor
Alte articole interesante