Ivan Urgant și umoristul Dmitry Romanov au comentat piesa Nataliei Gordienko pentru concursul Eurovision

Ivan Urgant și umoristul Dmitry Romanov au comentat piesa Nataliei Gordienko pentru Eurovision, în cadrul show-ului „Вечерний Ургант”.

Publicului larg din Europa ar trebui să îi placă piesa ,,Sugar”, a spus Romanov. Comediantul rus de stand-up Dmitry Romanov a spus că a participat la recepția de la Moscova, unde a avut loc prezentarea piesei „Sugar”, cu care artista moldovenească Natalia Gordienko va evolua la Eurovision.

Romanov și Urgant au glumit remarcând ironic că Filip Kirkorov este „un producător rus de origine bulgară care promovează un artist moldovean”, iar ,,doi evrei ar trebui să analizeze acest lucru”.

„Totul a fost foarte pompos, în centrul Moscovei … Kirkorov a sunat la un număr imens de stele. Au făcut poze cu Filip și Natalia și au intrat în sală, au venit unele stele mai inteligente, au făcut poze și au plecat. Era Djigan , a venit, a făcut poze cu Filip, a mâncat și a plecat”, a spus comediantul.

Romanov a menționat că videoclipul a fost prezentat în limba engleză, dar apoi au arătat o versiune a aceleiași melodii în limba rusă. „În text sunt cuvinte atât de interesante ca „поцелуй мой туз бубей”, a spus Romanov, menționând că speră că asta ar fi legat de jocurile de cărți. Comediantul a declarat că „publicului larg din Europa ar trebui să îi placă această melodie”.

Urgant a cerut artistului stand-up să dea o prognoză – să evalueze „șansele Moldovei comparativ cu Rusia, la care Romanov a răspuns în două sensuri: „Artista noastră din Moldova va avea un avantaj”.

O femeie de 42 de ani, găsită strangulată într-un apartament din Capitală
Articolul anterior
Video! 3 Sud Est și Andra au lansat videoclipul „Jumătatea Mea Mai Buna”
Articolul următor
Alte articole interesante