Jim Carrey iubeşte o rusoaică!

Actorul de comedie, Jim Carrey, l-a uitat definitiv pe iepuraşul Playboy şi modelul Jenny McCarthy, iar acum are o nouă iubită. A fost fotografiat de paparazzi alături de noua lui iubită, o studentă şatenă din Rusia, în vârstă de 23 de ani.

separator

Jim, în vârstă de  de 50 de ani, şi rusoaica au stat pe plaja din Malibu, în costume de baie, au băut cocktail-uri şi nu s-au ferit deloc de ochii indiscreţi ai presei. Cei doi s-au simţit minunat împreună, dovadă şi faptul că Jim a fost mereu cu zâmbetul pe buze şi binedispus.

Actorul american este văzut mereu în compania unor femei cu mult mai tinere decât el şi majoritatea sunt rusoaice. S-a iubit cu un model indian de 24 de ani, Anchal Joseph, a urmat rusoaica Anastasia Vitkina, 23 de ani, studentă la New York.

Jim Carrey a fost însurat de două ori. Are un fiu în vârstă de 10 ani cu modelul Jenny McCarthy, care i-a fost parteneră de viaţă timp de cinci ani.

Jim şi Jenny nu au dorit niciodată să oficializeze relaţia lor, căci fericirea nu consta într-o bucată de hârtie. Anumite surse din anturajul actorului dezvăluie faptul că Jim are planuri de căsătorie cu rusoaica şatenă, actuala lui iubită.

Sursa: http://www.inquisitr.com

Moment istoric! Parlamentul a votat! Sintagma ”limba română” va fi introdusă în toată legislația Republicii Moldova

În toată legislația Republicii Moldova, sintagma „limba română” va lua locul „limbii moldovenești”. Vor fi înlocuite și sintagmele „limba oficială”, „limba de stat” și „limba maternă”. Proiectul de lege a fost votat în a doua lectură, de 58 de deputați, scrie realitatea.md.

Proiectul de lege a fost înregistrat în Parlament în data de 24 februarie curent, iar autorii sunt deputații PAS, printre care: Igor Grosu, Veronica Roșca, Mihail Popșoi, Radu Marian, Dan Perciun, dar și alții.

„Prezenta inițiativă legislativă are drept scop ajustarea cadrului normativ existent la interpretările și considerentele Curții Constituționale referitoare la limba de stat a Republicii Moldova. Prezenta inițiativă legislativă nu constituie o iniţiativă ordinară de modificare a Constituției, ci una tehnică, care rezultă din obligativitatea executării și/sau implementării actelor Curţii Constituționale”, se arată în document.

În același document se mai arată că Agenția Resurse Informaționale Juridice va asigura în sistemul informațional „Registrul de stat al actelor juridice” operarea modificărilor referitoare la limba de stat – limba română, în toată legislația Republicii Moldova, inclusiv în Constituția Republicii Moldova.

La 5 decembrie 2013, Curtea Constituţională a stabilit că limba oficială a Republicii Moldova este limba română, aşa cum este scris în Declaraţia de Independenţă, care prevalează asupra Constituţiei. La acel moment Înalta Curte a remis Parlamentului recomandarea ca articolul 13 din Constituţia Republicii Moldova să fie modificat în conformitate cu prevederile incluse în Declaraţia de Independenţă. Nici o legislatură care a urmat nu a inclus acest subiect pe ordinea de zi.

A fost găsit bărbatul care și-a însușit o sumă de bani ce nu-i aparțineau, de la un bancomat din Capitală. Poliția mulțumește cetățenilor

A fost găsit bărbatul care a însușit o sumă de bani ce nu îi aparține, de la un bancomat din sectorul Buiucani al capitalei.

Acesta are 78 de ani și este locuitor al capitalei.

Bărbatul și-a recunoscut vina, iar banii au fost restituiți victimei.

”Mulțumim cetățenilor pentru implicare.”, anunță Poliția.

Amintim că victima a încercat să extragă banii de pe card, iar bancomatul a arătat eroare de câteva ori și a renunțat.
Ulterior, bănuitul s-a apropiat de bancomat și a sustras mijloacele bănești eliberate cu întârziere. Prejudiciul constituie 7 200 de lei.

Haos în centrul Capitalei din cauza protestelor!

S-a creat un adevărat haos, la această oră, în centrul Capitalei din cauza protestelor susținătorilor Partidului Politic ”Șor”.

Informăm șoferii că pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt traficul este restricționat, în special perimetrul străzilor Maria Cebotari- Sfatul Țării.

Pentru că transportul public este redirecționat, rugăm în special părinții să însoțească copiii, pentru a evita dezorientarea, rătăcirea și expunerea riscului acestora.

”Rugăm șoferii să evite centrul capitalei. Îi vom informa imediat ce traficul va fi reluat.”, anunță Poliția cu puțin timp în urmă.

Polițiștii au intervenit și au eliberat o bandă de circulație (spre sectorul Buiucani) pentru a elimina dificultatea în deplasare a serviciilor de urgență și să poată să se deplaseze copiii în siguranță dinspre instituțiile de învățământ.

De la începutul întrunirii, 24 de participanți, printre care 15 minori fără însoțitori, au fost conduși la inspectorat pentru identificare.

Una dintre persoane se afla în căutare.

Stilul baroc “acaparează” toamna 2012!
Articolul anterior
Ce faci cu oamenii toxici care te indispun… mereu?
Articolul următor