John Newman, artistul britanic care luptă cu cancerul a urcat pe scena Festivalului Untold de la Cluj: ,,Așa depășesc fiecare zi”

În mai 2012, John Newman, artistul britanic cu peste 1,3 milioane de discuri vândute doar în Marea Britanie, cel care scrie piese de la vârsta de 14 ani, primea o veste teribilă după ce, în repetate rânduri, s-a confruntat cu momente în care simțea că-și pierde vederea.

separator
646x404

Tânărul, acum în vârstă de 27 de ani, aflase că are o tumoare pe creier. Unul dintre cei mai apreciați muzicieni britanici, autorul piesei “Love me again”, hit care a cucerit toate topurile, a început tratamentul de radioterapie.

“Muzica e viața mea. Muncind zi de zi, pot depăși orice problemă”, spunea artistul atunci când la vârsta de 22 de ani a fost diagnosticat cu necruțătoarea boală.

Medicii i-au extirpat tumoarea pe nas în urma unei intervenții extrem de complicate. În vara anului 2016, John Newman a început să se simtă din nou rău. Avea dureri insuportabile de cap, i-au medicii l-au anunțat că tumoarea a recidivat. Tânărul a început tratamentul de radioterapie, dar a continuat să facă muzică.

“În oricare dintre zile mă poate lovi autobuzul. Oamenii din jurul meu se miră cât sunt de pozitiv, dar asta e realitatea. Iar muzică mă ajută să trec mai departe. În fiecare zi, fiecare săptămână, fiecare lună. Fără muzică n-aș rezista. Noaptea, când stau singur, e cel mai greu. Atunci îmi apar tot felul de gânduri. Când sunt într-un festival, uit de toate. Asta e muzica pentru mine. Vreau să muncesc zi de zi”, spunea într-un interviu acordat presei engleze.

Recent, John Newman a urcat pe scena Untold Festival de la Cluj, eveniment caee a avut loc în perioada 3-6 august 2017. Fanii l-au primit bucuroși și au fost încântați să vadă că artistul se află într-o formă fizică bună..

“Sunteți fantastici și vă mulțumesc pentru primire. E a doua oară când sunt aici și sunteți printre cei mai tari”, a spus talentatul John Newman, care continuă să lupte cu teribila boală.

sursa

Vezi cine este tânăra care ne va reprezenta țara la concursul Miss Princess Of the World!
Articolul anterior
Temperaturile caniculare scad considerabil. Meteorologii anunță ploi cu descărcări electrice
Articolul următor
Alte articole interesante