Julia Roberts, imagine rară cu gemenii ei, care au împlinit 19 ani. Actrița se mândrește cu o familie frumoasă

Julia Roberts, actrița din „Pretty Woman” în vârstă de 56 de ani, și-a impresionat fanii de pe Instagram cu o fotografie rară în care apare alături de gemenii ei, Hazel și Phinneas.

Copiii actriței au împlinit 19 ani, astfel că actrița nu a ratat momentul de a le transmite un mesaj emoționant, ce a fost însoțit de o fotografie alb negru, surprinsă când aceștia erau bebeluși.

„Nu există cuvinte care să descrie bucuria, distracția și zgomotul al vieții împreună”, a scris Roberts în dreptul fotografiei inedite.

În imaginea respectivă, actrița apare stând turcește pe podea, ținându-și ambii copii în brațe.

Hazel și Phinneas sunt copiii actriței din căsnicia cu cel de-al doilea ei soț, Dani Moder, cu care este căsătorită din 2002.

„WOW, 19 ani. La mulți ani!”, „Săgetători. La mulți ani, să fie sănătoși!”, au fost câteva dintre reacțiile prietenilor virtuali.

Ce spunea Julia Roberts despre viața de familie

Deși viața de familie nu e întotdeauna roz, după cum a mărturisit actrița din „Ticket To Paradise”, ea susține că este bucuroasă să petreacă timp cu soțul ei și cu cei trei copii ai lor.

„Atunci când nu lucrez, sunt casnică, iar asta îmi ocupă timpul. Nu e întotdeauna despre curcubee, însă îmi aduce bucurie.”, a mărturisit actrița, continuând: „Nu mă ”consumă” să fiu actriță. Este un vis devenit realitate, însă nu este singurul meu vis îndeplinit.”

”Viața pe care am construit-o cu soțul meu, cu cei trei copii, este extraordinară. Să mă întorc acasă la ei, la finalul unei zile aglomerate, este extraordinar.”, a mai spus ea. 

Totodată, Julia, care s-a căsătorit cu Daniel în 2002, a mărturisit că ea și soțul ei obișnuiesc să-și scrie scrisori de dragoste, iar într-o zi speră să i le arate fiicei lor.

Julia Roberts și Danny Moder

”E ceva ce eu și Danny am făcut întotdeauna. Prima scrisoare pe care mi-a scris-o are șapte pagini. O mai am pe undeva pe acasă, într-o zi o să i-o arăt fiicei noastre și o să-i spun: ,,Asta trebuie să găsești și tu!”, a mărturisit actrița, potrivit peroz.ro.

Cine este Danny Moder, soțul Juliei Roberts

Dacă Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din lume, nici Moder nu este străin de lumea filmului. El preferă să lucreze în spatele camerei de filmat, fiind un priceput cameraman și director de imagine.

Roberts și Moder s-au cunoscut în anul 2000, pe platourile de filmare ale lungmetrajului ”The Mexican”, cu Julia în rolul principal și Daniel pe post de cameraman. A fost dragoste la prima vedere, iar Moder a divorțat de soția lui de atunci pentru a putea fi împreună cu starul de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în ziua de 4 iulie 2002, la ferma actriței din New Mexico.

Julia Roberts și Daniel Moder sunt părinții a trei copii: gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de 19 ani, și mezinul Henry, de 16 ani.

Copiii cuplului Mila Kunis și Ashton Kutcher, apariție rară în public. Au topit inimile fanilor

Mila Kunis și Ashton Kutcher au fost prezenți la un meci de baschet din Los Angeles, unde au fost în centrul atenției, întrucât au fost însoțiți de cei doi copii ai lor. Wyatt Isabelle, în vârstă de 10 ani, și Dimitri Portwood, în vârstă de 8 ani, nu apar prea des la evenimente împreună cu părinții. 

Actorii preferă discreția și au încercat, pe cât posibil, să-i țină departe de lumina reflectoarelor.

Actorii și copiii lor au participat la un meci de baschet, desfășurat în Los Angeles, dorind să o susțină pe Caitlin Clark. Wyatt, fiica de 10 ani a cuplului de celebrități, a fost văzută plângând de fericire după ce a întâlnit-o pe debutanta din WNBA.

sursa

Premianții Olimpiadei Republicane la Științe au fost anunțați astăzi în cadrul unui eveniment festiv

Premianții Olimpiadei Republicane la Științe au fost anunțați astăzi, 27 mai 2024, în cadrul unui eveniment festiv. Competiția s-a desfășurat în cadrul Universității de Stat din Moldova și a întrunit 72 de elevi din întreaga țară. 

Stanislav Ciubotaru, director adjunct al Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, a felicitat elevii pentru experiența obținută prin participare și i-a încurajat să-și continue parcursul academic punând accent pe cercetare în domeniul științelor exacte. 

„Ne bucură faptul că ați acceptat provocarea de a intra într-o competiție care cuprinde subiecte din cadrul a trei discipline școlare. Suntem siguri că aveți un potențial academic enorm și că veți reuși, împreună cu profesorii dumneavoastră, să faceți performanță în cel puțin unul din cele trei domenii cuprinse în cadrul acestei olimpiade. Dumneavoastră sunteți viitorii profesori și cercetători care vor contribui la bunăstarea Republicii Moldova.” a subliniat Stanislav Ciubotaru.

Olimpiada Republicană la Științe cuprinde subiecte din domeniul chimiei, fizicii și biologiei și este destinată elevilor cu vârsta de până la 15 ani și jumătate. Competiția este organizată anual de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației şi Cercetării, în colaborare cu membrii Consiliului Olimpic Republican și ai Juriului, cu suportul Universității de Stat din Moldova.

Premianții ediției din acest an sunt elevi ai unor instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Bălți, Chișinău, Nisporeni și Rezina. Lista premianților poate fi accesată aici.

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează felicitări premianților, profesorilor și părinților, dorindu-le succese în continuare.

Elevii olimpici la limba română și istorie au fost premiați de Guvernul României

Circa 80 de elevi și eleve din țara noastră, care au obținut rezultate remarcabile la Olimpiadele Republicane de Limba și literatura română și Istoria românilor și universală în anul de studii 2023-2024, precum și profesorii care i-au pregătit, au fost premiați de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României. 

În semn de recunoaștere a talentelor și performanțelor acestora, tinerii și cadrele didactice au primit mai multe cadouri din partea DRRM, inclusiv: ceasuri, Ebook-uri reader, boxe portabile și căști, materiale didactice etc.

Prezentă la ceremonia de premiere, secretarul general al Ministerului Educației și Cercetării Nadejda Velișco a felicitat elevii olimpici pentru succesele obținute. ,,Vă doresc să vă îndreptați mereu spre victorie, să nu pierdeți niciodată perseverența și puterea. Credeți în voi și concentrați-vă asupra succesului. Să nu vă fie frică de întrebări și cunoștințe noi, nu renunțați la ideile și hobby-urile voastre”, a spus Nadejda Velișco. Totodată, oficiala a mulțumit Guvernului României pentru suportul constant oferit țării noastre în domeniile educației și cercetării.

La rândul său, secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu  i-a felicitat pe toți cei prezenți pentru prestație și performanțe, subliniind importanța educației și culturii pentru dezvoltarea societății și formarea fiecărui elev într-un spirit civic, cu valori și competențe necesare lumii în continuă dezvoltare. De asemenea, secretarul de stat a exprimat deschiderea României de a continua să sprijine Republica Moldova în domeniul educației și de a oferi suport tinerilor din țara noastră.

Premierea olimpicilor din Republica Moldova de către Guvernul României la disciplinele Limba și Literatura romană și Istoria românilor și universală este la cea de-a treia ediție.  

IQ-ul ridicat al unei fetițe de doi ani o face cea mai tânără membră a Mensa
Articolul anterior
Fericirea la cuplurile fără copii, studiată de cercetători. Datele care arată ce satisfacții au persoanele fără urmași
Articolul următor