Interpreta Kătălina Rusu nu a fost atinsă de febra Eurovisionului pentru că avea să investească bani și putere într-un nou produs important pentru cariera ei.
Sâmbătă, 16 martie, când o mare parte a interpreților autohtoni își testau emoțiile înaite de finala Eurovision Song Contest 2013, Kătălina Rusu și-a lansat noul său videoclip ”My Name Is Love”. Părinții, prietenii și colegii interpretei s-au adunat într-un local din capitală pentru a împărtăși încă un succes din cariera Kătălinei Rusu. Sexy, senzuală și dezgolită mai mult pe alocuri, Kătălina a reușit să trezească nu doar admirația bărbaților, dar și a doamnelor prezente la eveniment.
Cea mai intimidată de imaginea interpretei în videoclip, a fost mama ei, care este sigură că vor apărea multe comentarii pe urma acestei lansări și nu toate vor fi pozitive. Comentarii pozitive au, însă, Ionel Istrati și ceilalți eroi ai videoclipului, pentru care Kătălina face un număr de stripteass incendiar.
Curajoasă sau pur si simpu ambițioasă, cert este că interpreta Kătălina Rusu a scos un videoclip de care este satisfăcută.
text: Natalia Bodiu
SPECTACOL DISTRACTIV, INTERACTIV și EDUCATIV pentru copii- „CE LUME MINUNATĂ”
Trupa Planeta Clounella vă invită la spectacolul – concert „Ce Lume Minunată” – un eveniment dedicat și recomandat copiilor de orice vârstă.
Trupa Planeta Clounella și-a propus de data aceasta ca în spatele unei fațete colorate a spectacolului ce presupune, lumini artistice, scenografie deosebită, cântec, dans, multă distracție, joc și activități interactive cu copii, să ascundă și o adevărată poveste a 5 prieteni – Clounella, Rombella, Acuarella, Zâmbărella și Gogonell, personaje care, prin situațiile neordinare în care nimeresc și felul în care acționează fiind în aceste situații, învață împreună cu spectatorii ce înseamnă să fii un prieten adevărat, cât de important e să ai un prieten adevărat și cum cele mai mari dorințe pot deveni realitate dacă depui un pic de efort și mai ales dacă ai alături prietenii!
Povestea ne mai învață că deși e frumos și important să credem în miracol și să ne punem dorințe ce depășesc orice imaginație, trebuie să acționăm, să luptăm pentru a ne realiza visele, iar într-o prietenie adevărată e și mai simplu să-ți transformi visele în realitate!
Spectacolul va fi jucat în limba română! Durata : 80 de minute.
Opt curieri români au furat aproape un milion de euro, în Anglia. Schema furtului
Opt curieri români care lucrau în Marea Britanie au fost condamnaţi la 30 de ani de închisoare, în total, pentru că au furat colete cu obiecte în valoare de un milion de euro, scrie observatorul.ro
Curierii români schimbau, pur şi simplu, etichetele pe care erau trecute numele şi adresele destinatarilor.
Trei dintre ei sunt de negăsit
Pachetele cu televizoare, laptopuri şi biciclete electrice pe care erau plătiţi să le livreze ajungeau la complicii lor şi erau apoi vândute pe Facebook şi E-Bay.
Aşa au dat lovitură după lovitură şase luni, timp în care firma de curierat a primit zeci de plângeri de la păgubiţi.
O anchetă internă a dezvăluit înşelătoria, iar şefii românilor au anunţat Poliţia. Acum, cinci dintre ei au fost reţinuţi de autorităţile britanice. Ceilalţi trei au reuşit să fugă şi sunt daţi în urmărire internaţională pentru furt şi conspiraţie la furt.
Filmările care au șocat SUA: o tânără turcoaică de la o universitate de lângă Boston, arestată de 6 polițiști mascați și dusă la 2.000 de kilometri
Sute de studenți si locuitori din Somerville, Massachusetts, la câțiva kilometri de Boston, au ieșit în stradă, ca să protesteze, când imaginile unei recente arestări fără mandat de acuzare a unei doctorande au devenit virale. „Chiar dacă nu sunt de acord cu ce a susținut ea în articol, noi în America nu ridicăm oamenii de pe stradă pentru că au alte idei”, a declarat un localnic la un post TV local, scrie hotnews.ro
Din 2018 întâi studentă și apoi doctorandă în SUA, Rumeysa Ozturk, acum pregătindu-și dizertația la Universitatea Tufts, mergea singură pe stradă,marți seară, pentru a se întâlni cu prietenii. Șase ofițeri în civil au încercuit-o pe stradă, în apropierea apartamentului ei din Somerville, Massachusetts, după cum arată înregistrările camerelor stradale de supraveghere, preluate de CNN și de televiziunile locale.
Tânăra de 30 de ani a fost prinsă de mâini de un ofițer care purta cu hanorac și șapcă, în timp ce un altul i-a confiscat telefonul mobil.
La scurt timp după asta, polițiștii și-au acoperit gura și nasul, unii dintre ei purtând ochelari de soare.
„Suntem de la poliție”, au spus ofițerii. „Da, nu arătați. De ce vă ascundeți fețele?”, se poate auzi răspunsul unei persoane de pe stradă, martor, care nu apare în înregistrare.
Întrebat la o conferință de presă despre reținerea doctorandei turce, Marco Rubio, secretarul de stat al SUA, a invocat, conform publicației The Hill, un articol publicat în ziarul școlii.
El a mai explicat ridicarea vizei: „Dacă solicitați o viză pentru a intra în Statele Unite și a fi student și ne spuneți că motivul pentru care veniți în Statele Unite nu este doar pentru că doriți să scrieți articole de opinie, ci și pentru că doriți să participați la mișcări care sunt implicate în acțiuni precum vandalizarea universităților, hărțuirea studenților, ocuparea clădirilor, crearea de scandal, nu vă vom acorda o viză”.
Studenta a ajuns în sudul SUA, în Louisiana
La un minut după evenimentele de marți, Ozturk a fost urcată într-un SUV și dusă într-un loc necunoscut. Studenta, care este originară din Turcia și are o viză de student valabilă în SUA, a fost dusă apoi „prin mai multe state”, inclusiv prin mai multe birouri guvernamentale din New England, a declarat echipa juridică a tinerei.
În dimineața următoare, ea a fost transportată cu avionul la 1.300 de mile (aproximativ 2.000 de kilometri) distanță de casa sa, la o unitate de pregătire din Alexandria, Louisiana – în ciuda unui ordin judecătoresc emis la aproximativ șase ore după arestarea sa, care prevedea ca Ozturk să nu fie mutată în afara statului Massachusetts fără un preaviz de 48 de ore.
În toată această perioadă, tânăra nu a fost inculpată și nu i s-a dat posibilitatea de a vorbi cu un avocat, potrivit purtătorului său de cuvânt.
Apoi, ea a fost dusă, în cele din urmă, la un centru de procesare a imigranților din Basile, Louisiana.
Departamentul pentru Securitate Internă: acuzații de sprijinire a Hamas
După arestarea lui Ozturk, un purtător de cuvânt al Departamentului pentru Securitate Internă a declarat miercuri că tânăra „s-a angajat în activități de sprijinire a Hamas”, fără a preciza care ar fi aceste activități.
Avocații acesteia spun că ea este pedepsită pe nedrept pentru că a vorbit în favoarea drepturilor palestinienilor.
În timp ce un judecător a oprit deportarea, avocații lui Ozturk continuă să lupte pentru eliberarea sa. Ei susțin că singurul lucru făcut de studentă este că a publicat, împreună cu alți colegi, un editorial în revista universității.
”Noi în America nu ridicăm oamenii de pe stradă pentru că au alte idei”
Sute de oameni au protestat în stradă de când tânăra de 30 de ani a fost arestată, cea mai mare mișcare de opoziție de când au început reținerile studenților. Conform declarațiilor administrației de la Washington, deși până acum s-a aflat doar de câteva situații, sunt catalogați deja aproximativ 300 de studenți și alții se adaugă, zi de zi.