Kate Middleton a strălucit la premiile BAFTA 2019! Iată ce ținută a purtat

Ca-n fiecare an, Ducii de Cambridge s-au numărat printre invitaţii de seamă de la decernarea premiilor BAFTA, eveniment organizat şi anul acesta la Royal Anmer Hall.

separator

Anul acesta, Ducesa de Cambridge a avut o apariţie de-a dreptul spectaculoasă, mai ales că inspiraţia din spatele alegerii sale vestimentare a fost regretata Prinţesă Diana. Kate a ales să poarte o rochie albă, pe un umăr, semnată de Alexander McQueen, extrem de asemănătoare cu una purtată în trecut de către Prinţesa Diana.

Apariţia ei a fost cu atât mai însemnată cu cât Kate a purtat două bijuterii speciale pentru monarhia britanică, respectiv o pereche de cercei care i-a aparţinut, de asemenea, lui Lady Di, dar şi o brăţată încărcată cu diamante, împrumutată de la Regina Elisabeta, care, la rându-i, o avea de la Regina-Mamă.

Ea şi-a completat look-ul şi o coafură foarte stilizată. La fel de elegant a fost şi Prinţul William, care a avut o eleganţă aparte într-un costum clasic. Participarea celor doi la un eveniment aşa glamour vine în contextul în care Prinţul William a fost numit preşedintele premiilor BAFTA în februarie 2010. 

sursa

Spectacol extraordinar al trupei Akord la concertul aniversar ,,OPUS”! Imagini inedite
Articolul anterior
Gala Premiilor Bafta 2019: Iată lista câştigătorilor!
Articolul următor
Alte articole interesante