Keanu Reeves a apărut în premieră pe covorul roșu, însoțit de iubita sa!

După moartea tragică iubitei sale Jennifer Syme, în 2001, Keanu Reeves nu s-a mai afișat niciodată cu o femeie în public. Acum actorul a făcut un pas uriaș în viața sa sentimentală: pentru prima oara în carieră a venit însoțit de o iubită pe covorul roșu.

separator
Keanu Reeves și artista Alexandra Grant s-au ținut de mână în fața zecilor de fotografi, la gala the LACMA Art + Film din Los Angeles, dovedind că relația lor este una foarte serioasa.

Deși în presă au apărut zvonuri de câteva luni că actorul Keanu Reeves ar fi într-o relație cu artista Alexandra Grant, de abia acum acestea s-au confirmat. În vârstă de 46 de ani, deci cu 9 ani mai tânără decât Keanu Reeves, Alexandra Grant ajută artiștii contemportani, cu ajutorul limbajului, să își realizeze operele de artă – sculpturi, picturi, videoclipuri.Keanu Reeves este unul dintre cei mai discreți actori de la Hollywood, evitând să vorbească despre viața sa personală, care a fost marcată de o întâmplare tragică. Povestea a fost spusă, pe scurt, chiar de actorul originar din Canada: ”În 1998, am cunoscut-o pe Jennifer Syme. Ne-am îndrăgostit la prima vedere și, în 1999, Jennifer era însărcinată cu fiica noastră. Din păcate, la opt luni, copilul nostru s-a născut fără viață. Am fost devastați de moarte ei și, într-un final, relația noastră a luat și ea sfârșit. Un an și jumătate mai târziu, Jennifer a murit într-un accident de mașină. De atunci, am evitat relațiile serioase sau să am copii”, mărturisește Keanu Reeves.

După moartea tragică a fostei sale iubite, actriță și ea, Reeves nu s-a căsătorit niciodată și a încetat să-și mai caute sufletul pereche.     sursa: www.protv.ro

Un copil de 8 ani este căutat de trei zile. Familia acestuia crede că băiețelul a fost răpit
Articolul anterior
Gabriel Nebunu a ajutat un bătrânel să ajungă acasă. Momentul care l-a emoționat pe artist!
Articolul următor
Alte articole interesante