La doar 1 anișor, Adelina suferă de cancer. Să o ajutăm împreună!

Adelina Mitronici abia a împlinit 1 an și opt luni, dar deja luptă pentru viața ei. În luna martie, micuța a fost diagnosticată cu cancer la rinichi.  Tumoarea lui Wilms, cunoscută și sub denumirea de nefroblastom, este un cancer al rinichilor care apare de obicei la copii, rareori la adulți. Vestea a venit ca un trăsnet în familia Adelinei.

separator
Părinții fetiței sunt devastați: vor să își scape copilul de chinuri, însă resursele financiare sunt insuficiente, de aceea apelează la ajutorul oamenilor.

Adelina a început tratamentul de chimioterapie în țara noastră. Din păcate, cele două sesiuni de tratament nu au dat niciun rezultat. Tumora continua să crească, fetița a slăbit foarte tare, motiv pentru care părinții au mers împreună cu ea, la o clinică din Turcia. În urmă cu o săptămână, micuța a fost operată. Ea va trebui să facă în continuare sesiuni de chimioterapie și reabilitare, însă costurile sunt mari. Suma de 40.000 de euro, necesară pentru intervenție și tratament, încă nu a fost colectată.

,,De câteva zile, implor pe toata lumea și continui să o fac pentru că viața fetiței mele costă acum 40.000 euro. Nu găsesc nici un cuvânt potrivit să vă mulțumesc, pur și simplu mă închin până la pământ că ne sunteți alături. Adelina a fost luată la operație, nu mai puteam amâna, chiar dacă nu avem toată suma. Oameni dragi, eu continui să vă rog, să vă implor, strig de durere și de neputință. Dar fără ajutorul vostru este imposibil să ne salvăm fetița. Vă rog din inimă să ne ajutați. Ajutați-mă să îmi salvez fetița mea!”, roagă mama Adelinei.

Cei care doresc să ofere o mână de ajutor, pot face donație pe caritate.md sau la paypal@caritate.md pentru Adelina Mitronici! Să o salvăm pe Adelina!   

Un test de urină ar putea înlocui frotiul vaginal, pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin
Articolul anterior
Familiarizează-te cu harta și programul Marelui Picnic cu trupa TAXI de la Mileștii Mici!
Articolul următor
Alte articole interesante