Livrări acasă! Grup public online cu toți producătorii și comercianții din Moldova care livrează în orice colț al țării

Un grup online care reunește toți producătorii și micii comercianți, prestatori de servicii și mărfuri, din țara noastră – ce poate fi mai util pentru fiecare familie pe timp de carantină! Stai acasă, ești protejat atât tu cât și membrii familiei tale, iar în același timp nu duci lipsă de produse esențiale care îți pot fi livrate la domiciliu! Ideea genială i-a venit bloggeriței Daniela Dermengi care a creat grupul online, fiiind decisă să întindă o mână de ajutor consumatorilor, dar și micilor producători!

separator

Astfel a apărut Grupul „Târgul magazinelor și serviciilor online din Rep.Moldova”, o pagină pentru promovarea tuturor magazinelor și serviciilor de care poți beneficia online, pe întreg teritoriul țării noastre.

Produse alimentare, fructe, legume, verdețuri proaspete, măști, produse de igienă, flori, cadouri și tot ce ai nevoie pentru casă sunt acum la un click distanță, la ușa ta! Producătorii postează în mod constant pe grupul online informații despre mărfuri, produse și servicii de livrare.

Daniela Dermengi:

,,Demult aveam ideea de a crea un eveniment care să pună în contact clienții cu antreprenorii din spatele magazinelor și serviciilor online. Este ocazia de a cunoaște produsul/serviciul și de a înțelege ce avantaje îți oferă shopping-ul/deservirea online și achitările cashless – ție, dar și economiei. Cu situația actuală ne dăm seama că online-ul ne ține în tonus. E o situație care va motiva și antreprenorii să se reinventeze!
Deci am creat un grup unde toți antreprenorii cu afaceri online le pot promova (GRATUIT desigur), iar toți potențialii clienți își pot găsi produsul/serviciul dorit”.

,,Online-ul este prezentul și viitorul. De acest lucru ne convingem și în această perioadă delicată și incertă, generată de Coronavirus. Am creat această pagină pentru promovarea tuturor magazinelor și serviciilor de care poți beneficia online în Rep. Moldova. Sperăm cât mai curând să dai mâna cu oamenii din spatele magazinelor și serviciilor online, iar situația de acum să-i determine pe antreprenori să-ți dea o motivație pentru a cumpăra și achita online. „Economia digitală este considerată a fi a patra revoluție industrială, caracterizată prin capacitatea de a transforma economii, locuri de muncă și chiar societatea în ansamblu, prin introducerea de noi tehnologii și procese. Este de așteptat ca economia digitală să contribuie la egalizarea socială și economică.

Orice criză lasă în urma sa lecții valoroase. Prezența online va fi lecția pentru antreprenori! În această perioadă, consumatorii trebuie să se concentreze pe cheltuieli inteligente și să cumpere lucruri de care chiar au nevoie. Altfel, vor intra în zona periculoasă a shopping-ului online. Pe viitor sper să fie tot mai motivați să cumpere online și să achite cashless, nu de teama unui virus, ci din raționamente financiare”, ne mai comunică Daniela Dermengi.

Intră pe pagina de facebook și vei descoperi în mod constant varietatea de produse pe care le poți primi acasă la tine!

 

Stare de urgență. 36 de locuitori ai municipiului Chișinău au primit amenzi
Articolul anterior
Două laboratoare private din Capitală, acreditate pentru efectuarea testelor Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante