Luciana Spînu: ,,te voi aștepta mereu… vino măcar în vis…”

Lacrimile nu mai încetează să curgă în familia tânărului compozitor, vocalist și instrumentist Dorin Ieșeanu, răpus de Covid la numai 33 de ani. După zilele trecute l-a condus pe ultimul drum, soția instrumentistului, interpreta de muzică populară Luciana Spînu i-a lăsat un emoționant mesaj de adio soțului ei.

,,… ce trist e totul fără tine… in bratele tale eram fericită, ma simteam in siguranță… stîlpul meu de nădejde… cum sa merg prin viață fără tine?! noi nu am reușit să ne trăim dragostea, noi nu am reușit foarte multe sa realizam împreună… noi nu am reușit să-l creștem împreună pe Stelian pe care îl iubeai cu toată ființa, nu am reușit să creștem rodul iubirii noastre… Nu stiu prin ce ai trecut înainte să pleci, nu cred ca te-ai gîndit că nu ne vom mai strînge in brate niciodată…erai atit de fericit la ultima noastră întîlnire la balconul spitalului…. Stelian atit de tare a vrut să mergi cu noi acasa, să-ți dea un 5… sa te cuprindă, dar erai sus….Acum ești si mai sus…. iar suferința noastră din ce in ce mai mare….. Ce tare ne lipsești la toti…..ce nedreaptă este viața…”

„… timpul în care erai la spital pentru noi a fost o veșnicie, nu vedeam clipa să venim după tine și să fim iar împreună, nedespărțiți, împreuna peste tot…. eram în așteptarea zilei când ne vom îmbrățișa din nou, când Steluș îți va sări în brațe și te va ,,drăgosti”… așteptam zilele cu soare ca să ne putem bucura toți 3 de timp petrecut împreună… așteptam cu sufletul la gură orice apel sau mesaj din partea ta, eram fericiți că se apropia ziua externării….

Ce fac acum ???? Pe-al cui umăr să adorm să mă simt femeie fericită?! În brațele cui să sară Steli cum o făcea la plecare și la venirea ta acasă…? El si astăzi vrea să te îmbrățișeze, să te sărute… îmi zice că ăi este dor de tati….

Cum să trăim fără tine??? cum???? de ce ne-ai lăsat ? aveam încă planuri multe și frumoase …. cum rămâne cu surioara sau frățiorul pentru Stelian…..?nimic nu mai are același sens fără tine…. Mă intreb, cu ce am gresit ? de ce așa pedeapsă?? Nu am răspuns….. ci doar un gol imens și durere fără sfârsit….

Te aștept…. te voi aștepta mereu… vino măcar în vis….”, a scris Luciana pe Facebook. 

Colegii și prietenii cuplului o încurajează pe tânăra soție, mamă:

„Doamne, draga Luciana…. plâng în rând cu tine…Dar lacrimile mele nu te ajută cu nimic…De aia, putere Luciana… Stelian are nevoie de tine…”, scrie Tatiana Heghea. 

Dorin Ieșeanu și Luciana Spinu s-au căsătorit în urmă cu 4 ani. Cei doi au un băiețel de 3 ani.

Condițiile de intrare în țară pe perioada stării de urgență
Articolul anterior
#monolog AUTISM: Povestea unei mame
Articolul următor
Alte articole interesante