Ludmila Bălan, o bunicuță tânără și jucăușă. Nepoțeii o adoră! Video

Plină de energie și zâmbitoare, Ludmila Bălan știe cum să-și distreze nepoțeii. Cei trei dansează împreună, cântă, iar momentele de joacă se transformă într-o adevărată bucurie și plăcere pentru cei mici.

separator
Artista a publicat un filmuleț deosebit pe contul său de facebook și i-a surprins la maxim pe admiratorii săi virtuali. ,,Tanti Ludmila”, artista din showbiz care se menține tânără mereu, este adorată de nepoțeii săi.
,,Nepoțeii mei, Elisa și Cristi, m-au convins că nici o jucărie din lume nu poate înlocui joaca “De-a Căluțu…” 😊❤️”, a comentat Ludmila Bălan.

La Chișinău începe Festivalul de Film Studențesc

De astăzi începe o nouă ediție a Festivalului de Film Studențesc „Debut”. Proiecțiile de filme vor putea fi vizionate la Centrul Cultural Odeon, de la ora 16:00.

La Chișinău începe Festivalul de Film Studențesc

Potrivit Centrului Național al Cinematografiei, evenimentul este dedicat primirii în rândurile membrilor Uniunii Cineaştilor a tinerelor talente, tranmsite IPN

Absolvenţii Departamentului Multimedia, dar şi studenţii actuali din cadrul Academiei de Muzică, Teatru şi Arte plastice vor prezenta preponderent filme de scurt metraj.

Accesul la proiecții este gratuit, până pe 27 noiembrie inclusiv.

Evenimentul este organizat cu suportul Ministerului Culturii și al Centrului Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

Cupa Mondială: Jucătorii Arabiei Saudite au primit câte un Rolls Royce de la prințul Mohammed bin Salman

Jucătorii echipei de fotbal ai Arabiei Saudite au primit un bonus uriaș de la prințul Mohammed bin Salman, după ce au reușit performanța de a învinge echipa Argentinei la Cupa Mondială.

Cupa Mondială: Jucătorii Arabiei Saudite au primit câte un Rolls Royce

Fiecare a primit câte o mașină de lux, un Rolls Royce Phantom. Prețul de pormnire al unei astfel de mașini este de 460.000 de dolari americani, menționează Marca, transmite Digi24.ro.

Arabia Saudită a învins echipa Argentinei cu scorul de 2-1, ceea ce le-a adus o răsplată princiară. Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, a oferit jucătorilor naționalei câte un Rolls Royce Phantom. Prețul de pornire al unui Rolls Royce Phantom nou este de 460.000 de dolari americani, potrivit caranddriver, scrie Marca.

Este o mașină de lux care dispune de un V12 cu 48 de supape și injecție directă de benzină, care generează 460 CP (338 kW) de putere maximă și 720 Nm (530 lb-ft) de cuplu maxim. Poate trece de la 0 la 100 km/h (62 mph) în 5,7 secunde.

Arabia Saudită: lotul pentru Campionatul Mondial din Rusia - Tackle.ro

După victoria uriașă cu Argentina, de marți, conducerea Arabiei Saudite a decretat zi liberă miercuri. Astfel, fanii arabi au continuat sărbătoarea după victoria uriașă în fața sud-americanilor.

Arabia Saudită va juca sâmbătă împotriva Poloniei, iar dacă vor câștiga și acest meci vor intra în optimile de finală.

Chișinăul, invitat la programul european LIFE prin care sunt finanțate acţiunile pentru Mediu și Climă

Republica Moldova poate beneficia de fondurile programului european LIFE, prin care sunt finanțate acţiunile pentru Mediu și Climă. Invitaţia a venit chiar din partea Comisarul European pentru mediu, oceane și pescuit aflat în vizită la Chişinău. Înaltul oficial a ţinut un discurs în Parlament despre tranziţia la energia verde prin investiţii, lucru mai necesar ca niciodată în contextul crizei de gaze naturale şi electricitate.

The programme for the environment and climate action (LIFE) | Subject files  | Home | ENVI | Committees | European Parliament

VIRGINIJUS SINKEVIČIUS Comisarul European pentru mediu, oceane și pescuit: „Programul LIFE este instrumentul de finanțare al UE pentru mediu și acțiunea climatică. Funcționează din 1992 și a cofinanțat peste 5800 de proiecte în ţări UE și non-UE. Finanțarea programului LIFE se ridică în prezent la 5,4 miliarde de euro. Așa că este o mare plăcere să invităm Republica Moldova în programul LIFE. Permiteți-mi să subliniez, nu este doar un fond. Este o competiție sănătoasă în căutarea celor mai buni. Este inovație și creativitate. Cred că oamenii din Republica Moldova nu sunt lipsiţi de această calitate. Sunt sigur că veți fi un atu pentru program și aștept cu nerăbdare să vizitez în viitor unul dintre proiectele finanțate aici în Moldova prin LIFE.

Şi autorităţile de la Chişinău şi-au reiterat obiectivul de reducere a consecinţelor în urma schimbărilor climatice, dar şi trecerea la energia verde.

IGOR GROSU preşedintele Republica Moldova:„Aerul poluat nu are hotare. Creșterea temperaturii pe glob nu se oprește la vamă. Depindem unul de altul şi vom acţiona împreună. Am intensificat căutare de resurse de energie regenerabilă, mai ales în fața crizei energetice. Dacă toate aceste capacități alocate vor fi valorificate, ponderea energiei electrice din surse regenerabile va crește de la 4% la 30%. Am redus birocrația pentru a stimula instalarea de sisteme fotovoltaice de consumatori.”

Oficialul european s-a referit şi la actualele provocări ale Republicii Moldova privind asigurarea cu electricitate şi gaze.

VIRGINIJUS SINKEVIČIUS Comisarul European pentru mediu, oceane și pescuit: „Rusia foloseşte energia drept armă pentru a șantaja Europa. Moldova este una dintre țările cele mai afectate. Nu ar trebui și nu ne este frică de șantajul Rusiei. Sunt conștient de alte implicații ale acestui război în R. Moldova, precum recenta pană masivă de curent cauzată de atacurile rusești asupra infrastructurii electrice din Ucraina. Sunt necesare măsuri suplimentare pentru a consolida rezistența sistemelor de alimentare cu energie, inclusiv creșterea utilizării surselor regenerabile. În acest context, vreau să vă asigur: un prieten la nevoie este într-adevăr un prieten. Și pentru Republica Moldova asta este Uniunea Europeană.”

sursa: www.tvrmoldova.md

Petrecere pe cinste într-un local select din Capitală, la cumetria fiului lui Valentin Uzun!
Articolul anterior
Carolina și Anatol sunt pe aceeași undă. Muncesc noaptea, iar dimineata, când omul de rând pleacă la muncă, ei sting lumina în dormitor
Articolul următor