,,Mă întorc”! Alla Pugacheva a publicat primul video după zvonurile privind dispariția sa

Alla Pugacheva a revenit în spațiul online, într-o ipostază extrem de rară pentru felul în care am fost obișnuiți să o vedem. Îndrăgita artistă a simțit nevoia să ia atitudine, după mai multe comentarii răutăcioase la adresa sa.

Interpreta legendară a fost atacată chiar de către un preot cunoscut pentru ,,comportamentul său scandalos” și a decis să-i răspundă acuzațiilor dure.

„Te bucuri devreme, Andryusha! Mă întorc”, a replicat Alla Pugacheva în primul video postat pe Instagram, după zvonurile că ar fi părăsit Federația Rusă împreună cu soțul ei, Maxim Galkin, după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina.

Alla Pugacheva, în vârstă de 72 de ani, a răspuns declarației protopopului Andrei Tkaciov. Artista a confirmat că se află în străinătate fără a specifica destinația. Aceasta a mai spus că plecarea ei din țară nu este emigrare.

Artista Poporului din URSS a părăsit țara pe 28 februarie, pe fundalul invaziei în Ucraina, împreună cu soțul ei Maxim Galkin și copiii, Harry și Lisa. În legătură cu plecarea ei grăbită, au existat zvonuri că Primadonna ar fi emigrat.

De asta a profitat scandalosul protopop Andrei Tkaciov. În timpul slujbei, acesta a vorbit despre Pugacheva echivalând-o cu ,,spiritele rele”.

„Trăim într-o himeră satanică, prieteni! Nu ați auzit, nu știți? Ați observat cum s-a limpezit aerul? Pugacheva a părăsit Rusia pentru totdeauna. Doamne, cât de mult am așteptat asta!”, a spus ironic Tkaciov.

Pugacheva a înregistrat un mesaj video pentru el. Actrița a apărut într-o tunică neagră, vizibil afectată și supărată.

„Te bucuri devreme, Andryusha. Vacanța, concediile și tratamentul nu sunt considerate emigrare. Mă întorc – ne vom lămuri. Mă voi duce la biserica ta și mă voi ruga pentru tine. Blasfematorule”, i-a răspuns artista. Video:

VIDEO! Zelenski, despre agresiunea Rusiei: ”O vor face iar și iar. Cum au rupt Moldova și Transnistria, Georgia și Abhazia, Ucraina și Donbasul și Crimeea noastră…”
Articolul anterior
Ministerul Economiei reiterează că NU există riscul ca anumite produse să dispară din magazine, dar rafturile continuă să fie goale
Articolul următor