“Mai repede, mai înalt, mai puternic”- cu filiala BIO-FORMA!

Un titlu destul de sugestiv pentru cei din lumea sportului și pe potrivă filialei BIO-FORMA a rețelei UNICA. Regăsim înțelepciunea marilor filosofi antici care știau să pună preț pe sănătatea și frumusețea corpului uman, iar dacă vom continua doar cu afirmația “Am devenit mai puternici” nu vom da greș.

separator

Cea mai mare rețea de săli shaping din Republica Moldova, UNICA, a  inaugurarat încă două săli în cadrul uneia dintre primele reprezentanțe shaping a rețelei UNICA, filiala BIO-FORMA din sectorulCiocana (bd. Mircea cel Bătrîn 5/1). O adevărată perlă în cadrul rețelei UNICA, filiala BIO-FORMA a reușit să fie mai aproape de clientele sale și nu în ultimul rînd mai spațioasă cu 3 săli de antrenament  având suprafața totală de 400 m2.  O zi specială în care, poetic spus, panglica roșie tăiată la intrarea în sălilele noi de către directorul general a rețelei UNICA – Galina Tomaș,  împreună cu directorul filialei BIO-FORMA – Angela Gorea,  a desemnat un nou început pentru ”mai micile copile a mamei filiale” corespunzând celor  scrise mai sus:  “Mai repede, mai înalt, mai puternic”-  din latinescul “CITIUS, ALTIUS, FORTIUS”.  La evenimentul de inaugurare au participat vice-directorul rețelei UNICA Shaping Club – Goma Ludmila  alături de echipa de profesioniști a filialei BIO-FORMA, fiind mai aproape de fiecare persoană care ține la sănătatea și frumusețea sa, și a familiei sale. În programul antrenamentelor , la solicitarea doamnelor și domnișoarelor care frecventează antrenamentele de shaping au fost incluse o gamă variată de servicii care au scopul de a fortifica sănătatea și de a modela silueta. De asemenea fiecare clientă va avea parte de surprize frumoase din partea administrației.

Vă așteptăm să vă realizaţi visul alături de echipa de profesioniști UNICA Shaping Club!

Un bărbat cu șase soții a dat 100.000 de dolari pe un pat de 6 metri, pentru a nu mai fi obligat să doarmă pe jos

Un bărbat și-a făcut un pat de 6 metri, astfel încât cele șase soții ale sale să nu-l mai pună să doarmă pe podea, scrie protv.ro, conform DailyStar.

barbat brazilia

Arthur O Urso a avut nouă soții la un moment dat și își împarte în mod constant părerile pe rețelele sociale datorită vieții sale neconvenționale.

Acum, în încercarea de a-și condimenta viața amoroasă, Arthur – care are 200.000 de urmăritori pe Instagram – a cheltuit 100.000 de dolari pentru construirea unui pat de 6 metri.

A fost nevoie de 15 luni pentru a asambla patul, folosind o echipă de 12 oameni și 950 de șuruburi pentru a pune totul la loc.
„Ideea pentru pat a venit din cauza spațiului”, a declarat Arthur, din Sao Paulo, Brazilia, pentru NudePR.com.

„De multe ori a trebuit să stau pe canapea și chiar să dorm pe podea pentru a face loc soțiilor mele. De-a lungul relațiilor mele am impovizat tot felul proiecte pentru a-mi face viața mai ușoară mie și soțiilor mele”, a declarat bărbatul.

Situația unică a lui Arthur a apărut atunci când el și soția lui Liana au decis să fie deschiși și la alte relații în 2021.

Și-au oficializat relația cu celelalte femei la o biserică catolică, deși nu este obligatorie din punct de vedere legal, deoarece poligamia nu este ilegală în țară.

Forumul Patrimoniului Cultural Imaterial la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală

Eveniment important la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală! Joi, 27 aprilie, începând cu ora 10:00, în incinta muzeului (blocul expozițional, Sala Casa Mare) se va desfășura Forumul Patrimoniului Cultural Imaterial, ediția a IV-a.

Vor participa primari, specialiști în cultură, meșteri populari, reprezentanți ai comunităților locale, cercetători etc. La eveniment, mai mulți meșteri populari vor primi certificatele de Purtător de Tezaur Uman Viu. Va fi analizată situația elementelor înscrise în Lista reprezentativă a patrimoniului cultural imaterial al umanității: „Colindatul de ceată bărbătească”; „Tehnici tradiționale de realizare a scoarței în România și Republica Moldova”; „Practici culturale asociate zilei de 1 martie”; „Arta cămășii cu altiță – element de identitate culturală în România și Republica Moldova”. De asemenea, participanții vor discuta propuneri de noi elemente pentru înscriere în Lista reprezentativă, precum și alte subiecte actuale.

Vă așteptăm cu drag!
Adresa Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală: Chișinău, str. M. Kogălniceanu 82.

Domnica Manole, destituită prin vot secret de la șefia Curții Constituționale

Domnica Manole nu mai este președintele Curții Constituționale. Mandatul acesteia a expirat.

În ședința plenară a Curții Constituționale, convocată pe data de 25 aprilie 2023, în calitate de Președinte al Curții Constituționale din Moldova a fost ales judecătorul Nicolae Roșca, transmite Știri.md.

„Potrivit articolului 136 alin. (3) din Constituție, judecătorii Curții Constituționale aleg, prin vot secret, președintele acesteia. 

Președintele ales al Curții Constituționale, dl Nicolae Roșca, a fost numit în funcția de judecător al Curții Constituționale prin Hotărârea Guvernului nr. 404/2019, intrând în exercițiul funcției la 16 august 2019, după depunerea jurământului. Dl Nicolae Roșca și-a desfășurat activitatea profesională la Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova, deținând consecutiv funcțiile didactice de lector, lector superior, conferențiar universitar, de asemenea, a deținut calitatea de șef de catedră / șef al Departamentului Drept Privat. Deține titlul de doctor în drept și gradul științifico-didactic de conferențiar universitar. De asemenea, a fost membru al Uniunii avocaților din Republica Moldova, președinte al Colegiului disciplinar al judecătorilor, membru al Consiliului Științific Consultativ de pe lângă Curtea Supremă de Justiție, a îndeplinit alte funcții relevante. Domnul Nicolae Roșca este autor și coautor a peste 75 de publicații didactice și științifice, inclusiv manuale, monografii, comentarii la legi”, anunță CC.

Pe data de 23 aprilie 2023 a expirat termenul de 3 ani pentru care Domnica Manole a fost aleasă în calitate de Președinte al Curții Constituționale

Prin hotărâre de Parlament, Domnica Manole a fost numită în funcția de judecător al Curții Constituționale la 16 august 2019.Ea a fost unul din cei doi judecători ai CC înaintați de Parlament. A devenit președinte al Curții la 23 aprilie 2020, ca urmare a acordării votului de neîncredere fostului președinte, Vladimir Țurcan.

Inna a întârziat 4 ore la un show şi a înjurat DJ-ul!
Articolul anterior
Hugo Boss Black prezintă o colecţie deosebită
Articolul următor