Mama Cristinei Țopescu, la căpătâiul fiicei. ,,Iubirea vieții mele”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristinei Țopescu a fost depus, miercuri, la capela Cimitirului Bellu din Capitală. Au venit s-o plângă membrii familiei și colegii de breaslă.

separator

Printre multe chipuri îndurerate, mama Cristinei, sosită din Germania acolo unde stabilită, cu ochii secați de lacrimi și cu capul acoperit cu un șal negru. Rodica Țopescu a adus o coroană de gerbere roșii, cu mesajul ”Iubirea vieții mele! Mămica”.

Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a insistat să fie incinerată după moarte, iar familia i-a respectat dorința. Prima soție a lui Cristian Țopescu a vorbit câteva minute cu Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la Antena 1, apoi s-a așezat să-și jelească fiica în liniște. I-s-a alăturat în scurt timp și cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar.

Cristina Țopescu a fost fiica lui Cristian Țopescu, celebrul comentator sportiv. Jurnalista a fost găsită moartă în casa în care locuia, în Tunari, duminică, 5 ianuarie. Din primele informații oferite de anchetatori, se pare că Cristina Țopescu a murit în urmă cu mai bine de două săptămâni, în somn.

Dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. O expertiză toxicologică este în curs de desfășurare, pentru că pe noptiera ei s-au găsit mai multe pastile, noteaza click.ro.

O femeie din Argeș a născut 20 de copii până la vârsta de 42 de ani
Articolul anterior
Tatăl a trei copii, dat dispărut, a fost găsit fără suflare
Articolul următor
Alte articole interesante