Mănâncă și arată bine cu Andreea Raicu!

Pentru a sc

separator
ăpa de celulită și a avea un ten de invidiat, a renunțat la carne, acesta a fost afirmația Andreei Raicu, când a fost întrebată ce a făcut de arată atât de bine.

Pentru a avea o siluetă impecabilă nu trebuie să te infometezi.” a recunoscut Andreea Raicu la evenimentul organiyat la Chişinău.

În fața a peste o suta de femei, Andreea a vorbit despre cum a decis să excludă carnea din alimentație. Recunoscând că acest lucru s-a întâmplat în timp ce ținea post.

Acum mănânc chiar destul de mult, așa că am fost numită “termite”. Nu-mi fac restricții deoarece asta dă naștere la frustrări mai ales dacă ai copii și familie…să mâncați în fiecare zi câte un pic și nici nu ve-ți simți nevoia să mai mâncați așa mult… gustările sunt între mesele principale” a dezvăluit vedeta.

Iar pentru a recupera necesarul de energie care a apărut din lipsa cărnii, Andreea a trebuit să descopere alte produse. Aceast lucru a și inspirat-o să scrie o carte de bucate. Ea a mai dezvaluit și remediul minune pentru un ten și un păr frumos – acesta fiind uleiul de argan.

Sursa:http://www.allfun.md/

alte Articole interesante