Mare atenție, consumatori! 56 kg de mezeluri de proveniență dubioasă urmau să ajungă în Moldova din Ucraina

Polițiștii de frontieră au reținut un lot de mezeluri, tăinuite de control, ce urmau să ajungă în Republica Moldova. Un cetățean moldovean de 26 de ani este vizat în activitatea ilicită.

separator

Pentru îndeplinirea formalităților de control în punctul de trecere „Otaci-Moghileov-Podolsk”, pe direcția intrare în țară, în seara zilei de 6 septembrie a.c., s-a prezentat un moldovean la volanul unei Dacia Logan. Potrivit unei informații operative, ofițerii de investigații ai Direcției regionale NORD, împreună cu angajații serviciului vamal, au supus mijlocul de transport unui control amănunțit.

În timpul controlului fizic al autoturismului înmatriculat în Bălți, au fost depistate, camuflat în portbagaj în locul predestinat roții de rezervă, salamuri în asortiment fără acte de proveniență. Urmare a celor descoperite, au fost ridicate circa 56 kg de produse alimentare interzise pentru a fi importate în Moldova.

Bărbatul a declarat că produsele alimentare sunt destinate pentru consum personal. Marfa a fost ridicată și urmează a fi transmisă, conform competențelor Serviciului Vamal. Conform informațiilor operative, bănuitul nu se află la prima abatere de acest gen, anterior a mai fost documentat pe caz similar.

Video! A fost lansat videoclipul unui cunoscut artist de peste Prut în care s-a filmat Kamelia Melnic
Articolul anterior
Video! Descinderi ale polițiștilor la ,,Gara Auto Nord”. Ce nereguli au fost depistate
Articolul următor
Alte articole interesante