Medalia de aur pentru Moldova, la Campionatul Mondial de Taekwon-Do

Lotul Federației de Taekwon-Do Contemporan au câștigat aurul, argintul și bronzul la Campionatul Mondial care s-a desfășurat în Bulgaria săptămâna trecută.

separator
Potrivit Federației de Taekwon-Do Contemporan, sportivii noștri au participat la mai multe probe: Tull (Tehnică) Individual, Tull (Tehnică) Echipă, Sparing (Lupte) Individual, Spargeri Individual și Spargeri Echipă.

Primul care a deschis drumul către podium a fost sportivul Ion Ilescu, care a participat la proba Tehnică Tull II Dan, și a ajuns în seminfinale, unde a cedat în fața sportivului din Korea de Nord, clasându-se pe locul 3. În ultima zi de participare, sportivul Vasile Panainte a reușit să cucerească medalia de argint la proba Spargeri Individual, fiind foarte aproape de titlul mondial, cedând sportivului din Bulgaria.

Sportvii moldoveni au reușit să cucerească titlul de Campioni Mondiali la proba Spargeri Echipe, trecând prin multe încercări și emoții, fiind în competiție cu cei mai buni și mai puternici sportivi din lume. Astfel, imnul Republicii Moldova a fost auzit de întreaga audiență, iar sportivii moldoveni cu cinste au ținut drapelul țării pe cea mai înaltă treaptă la acest Campionat, scrie realitatea.md.    

63 de lucrări ale copiilor din Republica Moldova au fost premiate în cadrul concursului „România mea” 2019
Articolul anterior
Video. Incendii imense în Chișinău. Un fum dens a acoperit capitala
Articolul următor
Alte articole interesante