Medicul Ion Dvornic, din Orhei, răpus de noul Coronavirus

Încă un medic din țara noastră, răpus de virusul ucigaș Covid-19. Ion Dvornic, în vârstă de 66 de ani, activa în calitate de medic terapeut în cadrul Spitalului Raional Orhei. Colegii medicului au transmis un mesaj de condoleanțe pentru toți cei care l-au cunoscut.

Medicul Ion Dvornic s-a născut în satul Cucuruzeni, raionul Orhei, pe 9 octombrie 1954.

A activat ca medic de familie în satul Bolohan din raionul Orhei, iar mai târziu în satul Piatra.

Începând cu anul 2011 și-a desfășurat activitatea la Centru Medical Munteanu din orașul Orhei. Din iulie 2020 se angajează la Spitalul raional Orhei, Unitatea Primire Urgențe în funcție de medic de urgență, unde a activat până în ultimul moment al vieții sale.

,,Pe parcursul activităţii s-a manifestat ca specialist bine pregătit profesional, compătimitor atât cu pacienţii, cât şi cu colegii. Îşi îndeplinea datoria conştiincios și cu multă străduinţă.

Suntem profund îndurerați de această pierdere și în aceste momente de mare tristețe, cu profund regret, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei Dvornic și celor apropiați.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în mesajul colegilor.

Atenție, chișinăuieni! Circulația troleibuzelor pe Viaduct este sistată

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a drumului de pe Viaduct, bulevardul Dacia, direcția spre Porțile Orașului, este afectată circulația troleibuzelor, informează Primăria Chișinău.

Circulația troleibuzelor este sistată pe drumul de pe Viaduct

Prin urmare, rutele de troleibuz nr. 2 și 22 sunt redirecționate de pe bulevardul Stefan cel Mare și Sfânt spre Gara Feroviară, bulevardul Decebal și în continuare pe traseul stabilit, până la orele 17:00.

În acest sens, Primăria Chișinău solicită înțelegere și își cere scuze pentru incomoditățile create, iar personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații suplimentare despre redirecționări.

Un vlogger internațional, frapat de interpretarea live a Surorilor Osoianu! Vezi ce le-a arătat miilor de urmăritori ai săi

Vloggerul muzical de nivel internațional Jaybee de pe TikTok a publicat un videoclip cu reacția sa la interpretarea live a Surorilor Osoianu din timpul unui concert. Străinul a fost plăcut surprins de glasul artistelor și a împărtășit impresiile sale cu cei 181 700 de urmăritori, scrie www.diez.md.

„Este nemaipomenit!!!!!”, a scris tânărul pe rețeaua de socializare.

Secvența video la care a reacționat străinul face parte din performanța live a Surorilor Osoianu cu Irina Rimes – Ielele. Momentan, clipul tânărului a acumulat două milioane de vizualizări, peste 182 000 de inimioare și 5 266 de comentarii.

Mai jos, vedeți cu ce emoții a rămas vloggerul muzical.

@spillingteawithjaybee @mariaasiga just absolutely stunning !!!! #african #africanjazz #music #livemusic #senegal #senegaltiktok #singing ♬ original sound – Jaybee

Portretul Allei Pugaciova, dat jos din Sala Oktyabrsky din Sankt Petersburg, după 40 de ani

Portretul Artistei Poporului din URSS Alla Pugaciova a dispărut din Sala de Concerte Oktyabrsky din Sankt Petersburg, transmite presa rusă.

Помощница Аллы Пугачевой подтвердила возвращение певицы в РФ | Персона |  Культура | Аргументы и Факты

Primadona muzicii ruse a considerat această sală din Sankt Petersburg favorita ei și a susținut acolo peste 20 de concerte.

Autoritățile ruse au decis să scape de portretul de pe perete al legendarei artiste. Portretul a atârnat pe peretele din foaierul sălii de concert mai bine de 40 de ani, relatează Komsomolskaya Pravda.

În acest moment, cântăreața este stabilită în Israel, împreună cu soțul ei, umoristul Maxim Galkin, și gemenii cuplului, în vârstă de 9 ani. Au evadat din Rusia, după începutul războiului în Ucraina.

Любви изначально не было": как менялись Пугачева и Галкин в течение 20 лет

O bunică de 53 de ani a devenit mamă surogat pentru fiica ei. O lună mai târziu, tânăra a rămas și ea însărcinată
Articolul anterior
Fosta soție a lui Jeff Bezos a donat 4 miliarde de dolari în ultimele 4 luni
Articolul următor