Mesaj dur al Şeicului din Dubai către soţia sa, fugită la Londra

Șeicul din Dubai trece printr-o criză provocată de soția sa, prinţesa de 45 de ani, Haya al Hussein, care a fugit din Dubai cu cei doi copii ai săi şi 35 de milioane de euro.

separator

Reacţia Şeicului nu s-a lăsat aşteptată, el postând pe contul său de instagram un poem plin de furie prin care i-a transmis soţiei: „Nu-mi pasă dacă mori”. „Unele greşeli sunt considerate trădări, iar tu ai trădat/ Ai trădat cea mai de preţ încredere/ Ţi-ai arătat adevărata faţă… / Locul tău nu mai e în inima mea/ Nu-mi pasă dacă mori sau trăieşti”.

Prinţesa a părăsit Emiratul şi s-a ascuns la Londra. Se pare că locuieşte într-o casă din apropiere de Kensington Palace, fuga ei survenind după săptămâni bune în care nu a mai fost văzută în public – absenţa ei a fost, de altfel remarcată şi luna trecută, când ar fi trebuit să-şi favă apariţia la braţul Şeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum la Royal Ascot.

De la momentul acestei mari absenţe, veştile în Orientul Mijlociu despre criza mariajului şeicului s-au înteţit, iar cele mai recente informaţii spun că prinţesa şi-a luat copiii, unul în vârstă de 11 ani, celălalt de 7 ani şi a fugit întâi în Germania (ajutată fiind de un diplomat neamţ), iar de acolo în Marea Britanie, unde ar şi intenţiona să ceară divorţul, scrie okmagazine.ro.

Drama şeicului este cu atât mai mare după ce anul trecut şi fiica sa, Prinţesa Latifa, a fugit din Dubai.

Emirul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedintele şi prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite şi monarh constituţional al emiratului Dubai, are o avere de 4 miliarde de dolari, 6 soţii şi 20 de copii.

Imagini dramatice în nordul țării, după vijelia de astăzi. Foto!
Articolul anterior
Așa arată secția pentru copii prematuri, în cel mai mare spital de profil din țară! Imagini dureroase
Articolul următor
Alte articole interesante