Michael Douglas nu a primit nimic din averea de 61 de milioane de dolari a regretatului său tată. Unde vor ajunge toți banii?

The Mirror susţine că aproape nimic din averea regretatului actor hollywoodian, adică 61 de milioane de dolari, n-a rămas în familie, ci a fost donată unor fundaţii filantropice.

separator
Detalii despre testamentul legendei hollywodiene au ieşit acum la suprafaţă. Conform presei americane, actorul şi-a donat majoritatea averii sale de 61 de milioane de dolari unor cauze nobile.

Ultima dorinţă a lui Kirk a fost ca 50 de milioane de dolari, din cele 61 de milioane deţinute, să ajungă, prin Fundaţia Douglas, la beneficiari precum Universitatea St Lawrence, Templul Sinai din Westwood, Teatrul Kirk Douglas din Culver City şi Spitalul pediatric din Los Angeles.

Lăudabilă iniţiativa regretatului star hollywoodian. Totuşi, copilul lui, Michael Douglas nu primeşte nimic de la faimosul lui tată. Dar nici n-ar avea nevoie de vreun ban în plus, având în vedere propria avere a lui Michael, care atinge 300 de milioane de dolari.

Michael Douglas a fost cel care a anunţat moartea tatălui său de 103 ani, în cursul zilei de 5 februarie, scrie okmagazine.ro.

foto – Profimedia

China: incidența cazurilor noi de Covid-19 scade semnificativ. 25.757 de bolnavi s-au vindecat
Articolul anterior
Dianna Rotaru a fost ieri mireasă! Prima reacție a vedetei
Articolul următor
Alte articole interesante