Mihai Trăistariu este revoltat după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018: ,,Piesa nu era cea mai rea din concurs”!

Mihai Trăistariu este revoltat după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018. Artistul a analizat prestaţia trupei The Humans în a doua semifinală Eurovision, care a avut loc joi seară, punând la îndoială modul în care s-a votat.

separator

,,În seara asta, România nu s-a calificat în finală. Din 1996 nu ni s-a mai întâmplat așa ceva”, a scris Mihai Trăistariu, pe Facebook. “Piesa celor de la “The Humans” nu era cea mai rea din concurs. Iar vocea solistei e chiar ca lumea. Însă … unde e refrenul? Piesei îi lipsește un refren fredonabil. Azi dimineață, la casele de pariuri din Europa, țara noastră era pe locul 37 din 42”.

Artistul consideră că trupa The Humans nu s-a calificat corect la Eurovision 2018 şi a lăsat să se înţeleagă faptul că votul nu s-a desfăşurat în mod onest.

Mihai Trăistariu a mai spus că nu consideră că mai merită să încerce să reprezinte România la Eurovision. Artistul a recunoscut că a primit oferte de a participa din partea altor ţări, dar că a ales mereu România.

Mihai Trăistariu a participat la Eurovision în anul 2006, cu piesa “Tornero”, clasându-se pe locul 4. A fost a doua cea mai bună performanţă a României în istoria concursului, după locul 3 obţinut cu un an înainte de Luminiţa Anghel şi Sistem.

Filip Kirkorov și-a manifestat regretul în legătură cu eșecul Rusiei la Eurovision. Vezi video!
Articolul anterior
Covrigeii – o alegere bună când vrei să-ți potolești foamea
Articolul următor
Alte articole interesante