Miliardarul român Dan Petrescu, soția și băiatul lui, dar și alți cinci prieteni ai familiei, au murit în accidentul aviatic de la Milano

Miliardarul român Dan Petrescu conducea chiar el avionul de mici dimensiuni care s-a prăbușit astăzi la Milano. Alături de el se aflau soția, Regina, și unicul lor fiu, de 35 de ani, dar și un grup de cinci prieteni pe care familia Petrescu îi invitase la Milano, transmite presa de peste Prut.

Exclusiv. Detalii sfâșietoare despre accidentul aviatic în care a murit Dan Petrescu. La bord se aflau soția și unicul copil, iar milionarul pilota avionul!

Potrivit informațiilor, fiul cuplului trăia de ani buni în Canada, în timp ce Dan Petrescu și soția Regina erau stabiliți în Sardinia.

Avere considerabilă din imobiliare

Dan Petrescu deținea o avere estimată la circa 400 de milioane de euro, având ca domeniu principal de activitate piața imobiliară. Omul de afaceri nu făcea niciodată caz de averea lui, fiind surprins de multe ori călătorind spre Europa cu avionul ca orice turist obișnuit.

Avionul s-a prăbușit peste o clădire goală din Milano

Aeronava privată a plecat de pe aeroportul Linate. Conform primelor informaţii, avionul se afla în urcare în momentul în care unul dintre motoare a cedat. Aeronava a căzut peste o clădire din Milano aflată în renovare care a luat foc în urma impactului.

În ciuda averii uriaşe, lui Dan Petrescu nu îi plăcea să epateze. Pe internet sunt puţine fotografii cu el, în care apare îmbrăcat simplu – într-o pereche de pantaloni, bocanci şi o bluză neagră. Potrivit unor surse apropiate, fiica cea mare, din altă căsătorie, care nu se afla în avion, este cea care i-ar putea moşteni acum averea, estimată la peste un miliard de euro.

Cine sunt victimele

Una dintre victime era Dan Petrescu, omul de afaceri român în vârstă de 68 de ani, cel care a și pilotat avionul pe care îl achiziționase în 2015, cu Vova Cohn, fost acționar al clubului Dinamo, transmite Protv.ro.

Soția omului de afaceri, Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, se afla în avion. Și fiul lor, Dan Stefan Petrescu, în vârstă de 30 de ani, a murit în urma accidentului.

Printre victime se numără Filippo Nascimbene și soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescu, în vârstă de 34 de ani. Aceasta era fiica fostului comentator de Formula 1, Miki Alexandrescu. Și fiul celor doi, Raphael, născut la Milano pe 16 ianuarie 2020, se afla în aeronavă.

De asemenea, o altă victimă este Miruna Anca Wanda Lozinschi, mama lui Claire Stephanie Caroline Alexandrescu.

Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, în vârstă de 36 de ani, un prieten canadian al lui Dan Stefan Petrescu.

Kate Middleton, surprinsă savurând bere chiar sub drapelul ţării noastre
Articolul anterior
Cea mai mare scurgere de date din paradisurile fiscale! Proprietăți deținute în secret de miliardari și lideri mondiali
Articolul următor
Alte articole interesante