Mireasa moartă care a stat 75 de ani într-o vitrină

Sute de vizitatori din întreaga lume au mers într-un magazin din orașul Chihuahua, Mexic pentru a vedea manechinul asemănător unei ființe vii din vitrina acestuia. Locuitorii orașului care a devenit celebru peste noapte, sunt de părerea că manechinul din vitrină, este cadavrul mumificat al fiicei patroanei magazinului, Pascuala Esparza.

Manechinul dat, a apărut în vitrina unui magazin de rochii de mireasă cu aproape 75 de ani în urmă.

“La Pascualita”, așa cum a fost numit manechinul de localnicii orașului, seamănă foarte mult cu o femeie în carne și oase. Iar asemănarea atât de vizibilă, i-a făcut pe toți cei care au văzut-o să se întrebe dacă nu cumva acest manechin este a unei femeie reale.

Locuitorii orașului mexican afirmă că manechinul a apărut în vitrina magazinului la câteva zile după ce fiica patroanei a murit chiar în ziua nunții ei, fiind mușcată de un păianjen. Speculațiile în jurul acestui manechin a pornit de la declarația recenta venită din partea unei angajate a magazinului.

“De fiecare dată când mă aflu în apropierea ei încep să tremur. Mă uit la mâinile ei și sunt identice cu ale mele. I se văd până și venele de pe picioare. Chiar cred că e reală și nu din plastic”, a declarat angajata.

Cu toate acestea majoritatea experților spun că este imposibil ca un cadavru să stea atât de bine conservat 75 de ani.

“Nu are cum un cadavru să se păstreze atât de bine. După numai câteva săptămani de la moarte, pielea se descompune și are un aspect urât”, a declarat un specialist.

Mii de cliente trec pragul magazinului, în speranța că vor găsi rochia perfectă. Iar acum multe dintre ele spun că nu vor mai călca pragul magazinului niciodată din cauza acestui manechin.

Photo: Angel Vega
Sursa: odditycentral.com

Donează sânge pentru viață!
Articolul anterior
Sogdiana rămâne din nou fără copil
Articolul următor
Alte articole interesante