Munții Apuseni incluși de CNN în topul celor mai frumoase locuri din Europa

De la insulele norvegiene situate deasupra Cercului Polar până la munții acoperiți de păduri sălbatice din România, plajele cu nisip măturate de vânt din Țara Galilor și lacurile din Balcani, Europa este un loc spectaculos de variat. CNN a făcut un top cu 20 cele mai frumoase locuri de pe bătrânul continent, iar Munții Apuseni se află în acest clasament.

„Parte din lanțul Carpaților, Apusenii sunt secretul cel mai bine păstrat din Europa de Est. Acești munți sunt izolați, cu păduri străvechi și peșteri de calcar cu râuri subterane la fiecare pas. Timpul rămâne rămâne în loc aici, cu prea puține lucruri de făcut decât să respiri aerul parfumat de pin și să fii cu ochii pe viața sălbatică abundentă”, descrie CNN Munții Apuseni.

Vedeţi mai jos iamgini cu unele dintre cele mai frumoase locuri din Europa în viziunea CNN:

Popular view of Fishing hut (rorbuer) in Hamnoy, Norway with Lilandstinden mountain peak as the background during sunrise
Lake Ercina, one of the famous lakes of Covadonga, Asturias , Spain

Adelboden Scenic Switzerland. Adelboden is a Municipality in the Frutigen-Niedersimmental Administrative District in the Bernese Oberland in Switzerland, Europe.
Chateau de Chinon in the Loire Valley, France. UNESCO world heritage site
Longa Geo north of Collaster on Unst, Shetland, UK – the rock is of the Westing Gneiss Formation – Psammite, Gneissose – metamorphic Bedrock formed approximately 541 to 1000 million years ago
View over a stone wall towards the Swaledale village of Gunnerside. The Yorkshire Dales, England.
Sand island of Susak beach and coastline colorful nature view, Kvarner archipelago of Croatia
Aerial view of Bohinj lake in Julian Alps. Popular touristic destination in Slovenia.

Record de scumpiri la produsele alimentare pentru ultimii 20 de ani
Articolul anterior
De unde să procuri lemne pentru foc la un preț stabil
Articolul următor