Nicu Ţărnă supărat pe jurnaliști

Solistul trupei „Gândul Mâţei”, Nicu Ţărnă, este supărat pe jurnalişti. După ce interpretul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Cristina Cojocaru, în presă au apărut informații eronate precum că viitoarea lui soţie aşteaptă un copil.

separator

Într-un interviu pentru unimedia, acesta a vorbit despre supărarea sa pe jurnaliști.

„Pe mine m-au deranjat replicile unor posturi TV. În special, titluri de gen „Nicu Țărnă în curând va deveni tătic”. Iar lucrurile frumoase pe care le-am spus despre Cristina, ei chiar le-au ignorat. Probabil caută scandal. Noi avem nevoie în Republica Moldova de lucruri frumoase ca să ne îmbărbătăm unul pe altul, ca să ne dăm șanse unul altuia, nu să scriem doar despre despre război și viol? De ce să nu dăm povești de dragoste și povești de succes? Sunt lucruri banale? Am fost deranjat de acest lucru. Când voi deveni tătic am să spun tuturor”, a meniţionat Nicu Ţărnă.

Țărnă a mai subliniat că din cauza acestor zvonuri este asaltat cu întrebări jenante de către cunoscuţi.

„Jurnaliștii care au difuzat știrea ar trebui să mă sune și să-și ceară scuze. Vin oamenii și mă întreabă dacă ea este însărcinată! Sau mă întreabă dacă mă însor cu ea pentru că este însărcinată… Eu nu ascund relația mea cu ea. Este simplu să te apropii și să întrebi. Iată de ce trăim cum trăim. Problema este în noi, în cetăţeni, şi nu în conducerea ţării. Noi nu ne putem pune la punct viața noastră”.

Sursa: http://unimedia.info

Andra dansează în stradă!
Articolul anterior
Moldoveanca devenită în SUA zeiţa internetului
Articolul următor
Alte articole interesante