Ninge în Capitală! Primăria Chișinău: Membrii celulei de criză sunt întruniți

În contextul ninsorii abundente care a paralizat orașul, primăria Chișinău informează că, la această oră, membrii celulei de criză sunt întruniți.

,,În prezent, toate serviciile municipale responsabile de gestionarea situației în condițiile de vreme complicată – sunt la datorie. În acest sens a fost creată Celula de criză pentru întreprinderea măsurilor de deszăpezire și gestionare a situațiilor de urgență generate de condițiile meteorologice cu ninsori abundente.

Actualmente 21 de autospeciale curăță străzile principale din capitală și împrăștie material antiderapant. La linie urmează să fie scoase circa 60-65 de autospeciale.

Și pe trotuarele din capitală muncitorii de la DGLCA intervin cu sare.În prezent circulația este îngreunată pe străzile în pantă.

Rugăm oamenii să fie înțelegători, iar șoferii atenți în trafic. Nu accelerați, conduceți atent, pentru a nu crea situații de accidente.Serviciile municipale vor munci toată noaptea la deszăpezirea străzilor din oraș și vor presăra material antiderapant”, se arată în comunicatul primăriei.

Ninge în Capitală! Copiii din Chișinău au ieșit la săniuș
Articolul anterior
INSP: Atenție, șoferi! În nordul și în sudul țării se circulă în condiții de iarnă
Articolul următor
Alte articole interesante