Noi probe în cazul decesului Mădălinei Manole!

Deși nu au trecut nici trei ani de la trecerea în nefiinţă a Mădălinei Manole, aceasta nu este lăsată să se odihnească în pace.

separator
Familia ei susţine că au apărut probe noi, motiv pentru care cere redeschiderea cazului.

1279207497madalina-manole-1024x914

Potrivit avocaţilor familiei Manole, probele constau în mai multe pete de sânge găsite în casa.

„Sunt probe evidente în dosar, cum ar fi planşele fotografiate cu sânge pe pereţi în hol, în baie şi spre bucătărie. Ele sunt filmate de cei de la anchetă, dar nimeni nu spune nimic despre ele”, a declarat tatăl Mădălinei Manole.

„Nu-mi dau sufletul până nu voi afla cum a murit fetiţa mea şi de ce”, a mai declarat tatăl artistei. Acesta susține că fostul ginere ar trebui să fie acuzat de crimă cu premeditare şi să ajungă după gratii, fapt pentru care a făcut o plângere împotriva ordonanţei procurorului de a începe urmărirea penală împotriva lui Petru Mircea, soţul artistei.

Decizia cu privire la continuare controversatului proces ar putea fi luată săptămâna viitoare. În cazul în care instanţa va hotărî să trimită dosarul, din nou, la Parchet, Petru Mircea ar putea fi supus unui test poligraf.

Datele de până acum arată că Mădălina Manole s-ar fi sinucis, iar soțul ei i-a găsit corpul neînsuflețit chiar în holul casei, pe 14.07.2010. Ea și-a pierdut viața chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

Sursa

Hidratează-te corect pentru a slăbi eficient!
Articolul anterior
Un model a ajuns în cimitir din dragoste…
Articolul următor
Alte articole interesante