O femeie a furat timp de 19 ani bunuri din magazine şi le-a vândut pe eBay

O femeie din Texas a fost condamnată la 54 de luni de închisoare, după ce a furat bunuri în valoare de milioane de dolari şi le-a vândut pe eBay.

separator

Kim Richardson, în vârstă de 63 de ani, a fost de acord să restituie 3,8 milioane de dolari în urma unei anchete a Biroului Federal de Investigaţii şi Servicii Secrete, a anunţat joi avocatul american Ryan K. Patrick, potrivit CNN, transmite Mediafax.

Rezidenta din Dallas a furat obiectele în timpul călătoriilor sale în SUA şi apoi le-a vândut pe eBay şi prin vânzări directe pe Internet, înainte de a trimite articolele prin poşta din SUA, Federal Express şi United Parcel Service.

„Richardson a furat articole din numeroase magazine de vânzare cu amănuntul. Ea a folosit instrumente de furt pentru a dezactiva dispozitivele de securitate şi a ieşit din magazin plasând marfa furată într-o geantă neagră pe care o purta mereu”, se spune în comunicatul de presă al autorităţilor.

„Richardson a asistat la vânzarea articolelor furate pe internet, precum şi la ambalarea şi expedierea acestora.”

Persoanele care au cumpărat bunurile furate au trimis aproximativ 3,8 milioane de dolari în patru conturi PayPal care aveau legatură cu Richardson.

În timpul procesului, instanţa a spus că ar fi „practic imposibil” să identifice toate victimele schemei lui Richardson, potrivit comunicatului.

Richardson a pledat vinovată în decembrie 2019.

Marea Britanie nu a declarat 16.000 cazuri de Covid
Articolul anterior
Gucci a creat rochia pentru bărbaţi
Articolul următor
Alte articole interesante