O femeie s-a plâns la Protecția Consumatorului. Nu i-a plăcut manichiura care i-a fost făcută într-un salon de frumusețe

Autoritatea de protecție a drepturilor consumatorilor din Republica Moldova a înregistrat în perioada 18-23 iunie un număr record de 59 de reclamații. Un cuplu a declarat amenajarea necalitativă a decorului floristic la nuntă, o altă familie a reclamat serviciul necorespunzător de reparație a acoperișului, iar o femeie s-a plâns pentru că nu i-a plăcut manichiura făcută într-un salon de frumusețe.

separator

Statisticile Agenției arată că 9 dintre reclamațiile depuse vizează încălcarea programului de muncă, prin nerespectarea orelor de muncă și încălcarea ordinii publice în orele nocturne în cadrul unui punct comercial din capitală. În același timp, 4 petiții din numărul total s-au referit la calitatea necorespunzătoare a serviciilor de reparație auto (motor al automobilului ce s-a defectat în timpul reparației, filtru pentru motor necalitativ etc.).

În această perioadă, în cadrul plângerilor înaintate s-au invocat următoarele:

– articole de vestimentare și de încălțăminte neconformă (2 petiții- rochie și două perechi de pantofi);

– dispozitive digitale (3 petiții- 2 telefoane mobile defecte și 1 televizor neconform);

– obiecte de uz casnic electrice (mașină de spălat care s-a deteriorat la scurt timp de la funcționare,mașină de spălat vase necalitativă);

– unealtă agricolă (motocultivator defect);

– robinet defect, carcasă metalică neconformă pentru servicii auto neconformă;

– produse de tutungerie comercializate cu diferență de preț raft-casă

În lista sesizărilor parvenite nu a lipsit motivul prestării serviciilor necorespunzătoare: amenajare necalitativă a decorului floristic la o sală de nunți, serviciu necorespunzător de manichiură, serviciu necorespunzător de reparație a acoperișului.

Fosta soție a lui Sylvester Stallone a născut al cincilea copil, la 54 de ani
Articolul anterior
Alsu își uimește fanele cu silueta suplă și tonifiată: ,,Fac asta în fiecare dimineață”!
Articolul următor
Alte articole interesante