O fetiţă mioapă a salvat viața unei prietene!

raccoon28n_3_web_81259400O fetiţă de doar zece ani şi-a salvat de la moarte cea mai bună prietenă, după ce aceasta a fost atacată de un raton turbat. Cu toate că are probleme de vedere, tânăra a folosit băţul pe care îl avea în mână pentru a lovi animalul, în timp ce bestia muşca copilul fără apărare.

separator

Fetele au fost atacate de raton în timp ce se plimbau prin pădure, potrivit NY Daily News. Deși restul tinerilor au început să ţipe, Piper, fetiţa cu dizabilităţi, a sărit în ajutorul prietenei.

raccoon28n_1_web_10030900„Nu am vrut ca Irie să fie rănită. Deja aveam un băţ în mână. Chiar nu ştiu la ce m-am gândit. Am vrut doar să îl dau jos de pe Irie”, a povestit eroina.

Fetiţa a fost muşcată de deget şi de picior, dar a ajuns la timp la spital, pentru a primi vaccinul salvator. Cu toate că animalul nu a fost prins, copii au avut noroc că au scăpat cu viaţă, după ce în zonă au existat peste 27 de cazuri de rabie în ultimele luni, din cauza atacului animalelor sălbatice.

„Când m-a auzit ţipând, Piper m-a întrebat ce se întâmplă. Am spus că este un raton aşa că ea a luat un băţ şi a început să îl lovească, lucru care m-a ajutat enorm. Este o prietenă bună”, a declarat victima ratonului turbat.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ab6hLe6WR-U

Cumnatul lui Igor Dodon, care a încercat să înghită o recipisă, rămâne în arest preventiv în penitenciarul nr. 13

Petru Merineanu, cumnatul fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, care a încercat să înghită o recipisă, rămâne în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13.

Cumnatul lui Igor Dodon, Petru Merineanu a fost scos din nou de la  Judecatoria Ciocana - VIDEO

Măsura preventivă a fost prelungită vineri, 19 august, pe un termen de 20 de zile.

Bărbatul este învinuit de complicitate la infracțiunile de îmbogățire ilicită ale lui Igor Dodon. Fostul președinte a fost plasat în arest la domiciliu, iar cumnatul său – în Penitenciarul 13.

O femeie din Sângerei, beată criță, conducea o trotinetă electrică. Pentru acțiunile sale, femeia a fost sancționată

În timpul activității, agenții de patrulare au observat pe strada Independenței din orașul Sîngerei o femeie pe o trotinetă electrică ce conducea haotic.

Beată criță conducea o trotinetă electrică. O femeie din Sîngerei, reținută de polițiști (VIDEO)

Persoana a încercat să se eschiveze, dar a fost stopată de polițiști. Femeia de 38 de ani, din aceeași localitate, se afla în stare de ebrietate, rezultatul testului alcoolscopic fiind de 1,23 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Pentru acțiunile sale, care ar fi putut produce o tragedie, femeia a fost sancționată cu 12 500 de lei.

Poliția solicită repetat celor care conduc o trotinetă:

  • nu urcați la ghidon dacă ați consumat alcool;
  • nu conduceți cu viteză și fiți atenți în trafic;
  • purtați echipament de protecție și elemente reflectorizante.

Piloții din Africa au adormit și au zburat lăsând în urmă aeroportul

Zilele trecute, piloții zborului ET343 Ethiopian Airlines, cu destinația Addis Abeba din Khartoum, ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul Bole al capitalei, totuși, datele radarului aerian au arătat că au zburat mai departe. Acest lucru a fost anunțat de expertul în aviație Alex Machares. El a numit incidentul drept unul tulburător pentru cea mai mare companie aeriană din Etiopia.

Boeing 737 Эфиопских авиалиний, самолет,

„De ce nu a coborât avionul la aterizare? Ambii piloți au adormit”, a explicat el. Controlorii de trafic aerian au încercat fără succes să contacteze piloții pentru o vreme, în cele din urmă s-au trezit abia când alarma a sunat.

Nava care era deasupra aeroportului la o altitudine de 11 km, pentru a ateriza, a trebuit să se întoarcă.

Unii comentatori au sugerat ca piloții să fie concediați pentru că nu sunt profesioniști, alții au sugerat că piloții muncesc prea mult.

боинг, боинг в эфиопии

Vezi cum a strălucit fiica Victoriei Lungu la balul de absolvire! (FOTO)
Articolul anterior
Vezi dresurile care te apără de violatori!
Articolul următor