O fetiţă mioapă a salvat viața unei prietene!

raccoon28n_3_web_81259400O fetiţă de doar zece ani şi-a salvat de la moarte cea mai bună prietenă, după ce aceasta a fost atacată de un raton turbat. Cu toate că are probleme de vedere, tânăra a folosit băţul pe care îl avea în mână pentru a lovi animalul, în timp ce bestia muşca copilul fără apărare.

separator

Fetele au fost atacate de raton în timp ce se plimbau prin pădure, potrivit NY Daily News. Deși restul tinerilor au început să ţipe, Piper, fetiţa cu dizabilităţi, a sărit în ajutorul prietenei.

raccoon28n_1_web_10030900„Nu am vrut ca Irie să fie rănită. Deja aveam un băţ în mână. Chiar nu ştiu la ce m-am gândit. Am vrut doar să îl dau jos de pe Irie”, a povestit eroina.

Fetiţa a fost muşcată de deget şi de picior, dar a ajuns la timp la spital, pentru a primi vaccinul salvator. Cu toate că animalul nu a fost prins, copii au avut noroc că au scăpat cu viaţă, după ce în zonă au existat peste 27 de cazuri de rabie în ultimele luni, din cauza atacului animalelor sălbatice.

„Când m-a auzit ţipând, Piper m-a întrebat ce se întâmplă. Am spus că este un raton aşa că ea a luat un băţ şi a început să îl lovească, lucru care m-a ajutat enorm. Este o prietenă bună”, a declarat victima ratonului turbat.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ab6hLe6WR-U

Vezi cum a strălucit fiica Victoriei Lungu la balul de absolvire! (FOTO)
Articolul anterior
Vezi dresurile care te apără de violatori!
Articolul următor
Alte articole interesante