O mamă a alergat cu cei trei copii ai săi și a depășit un record mondial

Cynthia Lauren Arnold este mamă a trei copii. Femeia s-a înscris luna trecută la un semi-maraton, împreună cu cei trei copii ai săi, pe care l-a câștigat. Aceasta a reușit să depășească și un record mondial pentru că a împins cărucior de jogging, în care erau așezate odrasele ei, timp de circa o oră și 27 de minute.

separator

Maratonista în vârstă de 34 de ani s-a antrenat temeinic pentru concursul ce s-a desfășurat pe 15 iulie, în Missoula, Montana. În fiecare zi a alergat cu copiii prin parc. Cynthia i-a împins pe cei trei copii, în vârstă de 6 ani, 3 ani și respectiv 11 luni (la momentul cursei) pe o distanță de 20 km, depășind astfel cu aproape 20 de minute, recordul mondial, obținut de Ashlee Eskelsen în luna martie a acestui an.

Eskelsen și-a împins cei trei copii – în vârstă de 4 ani, 2 ani și 4 luni la momentul respectiv, timp de o oră și 47 de minute la maratonul din Montgomery, Alabama.

Recordul Cynthiei Lauren Arnold urmează să fie recunoscut de Guinness Book, care va verifica înregistrarea video realizată cu ajutorul unei camere video atașată la cărucior.

sursa

Vladimir Putin a dansat cu Ministrul de Externe al Austriei la nunta ei
Articolul anterior
Prima imagine cu Gloria Gorgeag după ce a devenit mămică
Articolul următor
Alte articole interesante