O mamă răpusă de durere cere ajutor pentru a-și salva fiul

Pe data de 30 decembrie 2018, într-un club de noapte, Gheorghe Fatculin a fost lovit de un individ în stare de ebrietate și s-a ales cu o contuzie cerebrală gravă.

separator

Gheorghe a fost operat de urgență. S-a extras o hematomă parietală epidurală pe partea stângă a creierului, dar de atunci se află în comă.

Momentan tânărul este diagnosticat cu: Hipertensiune intracraniana, Compresiunea creierului, Bresa parietal pe stanga, Coma, Convulsii, Leziune traumatica a pielii osoase a capului, Edem cerebral Traumatic, Hemoragie subarahnoida traumatica.

În Moldova nu exista centre de reabilitare pentru asemenea cazuri, la moment se duc tratative cu o clinică din Italia și una din Turcia, pentru a fi transferat spre tratament acolo. Costurile însă sunt foarte mari, numai transportea spre una din clinici ar costa în jur de 20.000 de euro, plus cheltuieli pentru tratament.

Mama tânărului este devastată de durere și cere ajutorul oamenilor de bună credință. Acesta este ultima șansă să-și revină la viață.

Donațiile online pot fi făcute AICI.

Pentru depuneri bancare sau transferuri în R.Moldova, puteți utiliza următoarele rechizite:

În MDL:
BC “Victoriabank” SA
SWIFT: VICBMD2X
Nr. Contului/IBAN: MD04VI022332400000866MDL
Beneficiar: Tatar Efrosinia

În USD:
BC “Victoriabank” SA
SWIFT: VICBMD2X
Nr. Contului/IBAN: MD20VI022332400000122USD
Beneficiar: Tatar Efrosinia

În EUR:
BC “Victoriabank” SA
SWIFT: VICBMD2X
Nr. Contului/IBAN: MD93VI022332400000430EUR
Beneficiar: Tatar Efrosinia

Donatiile fizice pot fi făcute către mama lui Gheorghe, Tatar Efrosinia +373 68 13 67 25

Mitropolitul de Cernăuți s-a refugiat în Republica Moldova, după ce serviciul de securitate al Ucrainei a desfășurat percheziții și l-a acuzat de relații cu Rusia

Mitropolitul de Cernăuți și Bucovina Meletie a fugit din Ucraina după percheziția efectuată de Serviciile de Securitate ale Ucrainei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

În prezent, acesta se află în Republica Moldova. transmite presa din Ucraina.

Cunoscuta jurnalistă ucraineană Sofia Koshkina a atras atenția asupra unei postări pe pagina de Facebook „Episcopia de Ungheni și Nisporeni”.

Pe 1 decembrie, Mitropolitul Meletie și Arhiepiscopul de Ungheni și Nisporeni Petru au săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Alexandru Nevski din orașul Ungheni (Moldova).

Un moldovean de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei din Portugalia, a fost ucis în timp ce încerca să își ajute un prieten

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Moldova a murit după ce a fost înjunghiat. Nenorocirea s-a produs într-un oraș din Portugalia, într-o parcare în timp ce încerca să își ajute un prieten.

Presa locală scrie că totul s-a întâmplat duminică dimineață, la Setubal.

Moldoveanul a fost înjunghiat în timp ce își apăra un prieten, atacat de un grup de tineri. 

Acesta a fost transportat la spital, însă peste câteva ore s-a stins din viață.

Băiatul pe nume Tiago Danu este cunoscut în lumea modei. Acesta locuiește la Setubal unde își făcea și studiile.

sursa: www.unimedia.info

VIDEO Momentul căderii rachetei la Briceni, surprins de camerele de supraveghere

Camerele de supraveghere instalate în unele gospodării din satul Grimăncăuți, raionul Briceni, au surprins momentul căderii rachetei pe teritoriul Moldovei. În video de mai jos, se aude zgomotul puternic provocat de impactul cu solul. 

Oamenii legii au anunțat astăzi despre faptul că în apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. la fața locului s-au deplasat instituțiile specializate.

Rușii au lansat astăzi circa 100 de rachete asupra regiunilor Odesa, Vinnița, Cerkasî și Kirovograd. Rachetele au vizat infrastructura energetică a Ucrainei. Acestea au fost lansate din regiunile Volgodonsk, marea Neagră și marea Caspică.

O balerină moldoveancă, stabilită în Germania, a devenit eroina unui proiect fotografic inedit
Articolul anterior
Cristina Gheiceanu, despre sarcină: ,,Mi s-a spus la un control că am risc de naștere prematură. A fost cea mai grea zi din viața mea”
Articolul următor