O mamă tânără a vrut să își vândă copilul cu câteva mii de lei

O tânără din Sălaj a vrut să-şi vândă bebeluşul cu 15.000 de lei ro, bani oferiți de un bărbat de 54 de ani din Cluj. Cei doi au fost prinși și acum sunt cercetați.

separator
Tânăra de 20 de ani din Sălaj a născut în iulie 2019 bebelușul și a fost abordată de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din județul Cluj, care i-a propus să îi cumpere nou-născutul.

Bărbatul i-a propus tinerei 15.000 lei româneşti, sumă pe care urma să o achite în două tranşe, respectiv 1.000 euro în momentul întocmirii certificatului de naştere, iar restul sumei de bani urmând să fie achitată în momentul în care copilul împlineşte vârsta de un an.

Pentru a da aparență de legalitate vânzării-cumpărării bebelușului, cei doi s-au înțeles să declare în fals că bărbatul este tatăl biologic al minorului. Cei doi au mers la Oficiul de Stare Civilă, unde fiecare a dat o declarație pe propria răspundere cu privire la faptul că bărbatul este tatăl biologic al copilului. După ce a fost obținut certificatul de naștere, bărbatul i-a plătit tinerei 2.100 de lei.

În prezent, cei doi sunt prezentați Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cum a ajuns virusul West Nile în țara noastră? Detalii noi despre bărbatul de la Cahul, care s-a îmbolnăvit
Articolul anterior
Record mondial. Prima femeie, de 73 de ani, care a născut gemeni
Articolul următor
Alte articole interesante