O mare artistă din România, cu origini basarabene, s-a stins din viață!

Doliu în lumea muzicii româneşti. Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care s-a născut în Cahul, Republica Moldova, a încetat din viaţă. Lucreţia Marinescu, cunoscută şi ca Lucky Marinescu a murit, miercuri dimineaţă, la vârsta de 83 de ani.

separator

Artista suferea de probleme de sănătate de ceva timp. Vestea trecerii în nefiinţă a Lucreţiei Marinescu a fost făcută de fiul său pe internet.

”Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii ’70, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 10 ianuarie, în urma unei suferinţe de boală îndelungate. (…) O voce unică, un adevărat simbol al muzicii româneşti, Lucky Marinescu a trăit prin muzică şi pentru muzică. Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile şi sufletele noastre”, este mesajul fiului său, Lawrence Marinescu.

Lucky Marinescu s-a născut pe 12 iulie 1934 în Cahul, România, în prezent în Republica Moldova, dar care s-a stabilit împreună cu familia sa în Cluj, scrie spynews.ro. Lucky Marinescu a lansat albumele „Melodii de neuitat” (1999), „Cele mai frumoase melodii” (2000), „Cântec drag” (2003), „Nu mă uita, Lucky” şi „Cuvinte de iubire” (2008).

Ilie Bivol este acuzat că și-ar fi înscenat incendiul din casă. Care este reacția vloggerului?
Articolul anterior
Pe platforma online au fost publicate locurile libere din toate grădinițele municipiului Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante