O moldoveancă a devenit ,,Miss Londra” 2020!

Cristina Ciuhlei din Moldova a plecat să studieze la Londra. A finalizat un masterat în domeniul economic (MBA) și a rămas în Marea Britanie. Recent, tânăra a devenit câștigătoarea titlului ,,Miss Londra 2020/2021”, în cadrul unui concurs de profil organizat la Londra pe final de an.

Moldoveanca a primit coroana, precum și premiul ,,Simpatia publicului”, dar s-a ales și cu diverse cadouri oferite de sponsori, produse cosmetice și produse pentru îngrijirea corpului.

În Marea Britanie, câștigătoarele concursurilor de frumusețe se implică activ în acte de binefacere. Acest lucru îl va face și Cristina în anul ce urmează. Tânăra moldoveancă va avea un an plin, deoarece va participa la evenimente și seri de caritate în calitate de ,,Miss London”.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este f-4.jpg

Moldoveanca a obținut titlul nu doar datorită frumuseții și condiției fizice. Cristina a primit din partea juriului mai multe întrebări despre caritate și viziunea sa despre lume, astfel juriul încercând să simtă fiecare candidat.

Juriul principal a fost prezentatoarea TV Hannah Rees. Competiția a avut loc într-unul dintre cele mai bune hoteluri din Londra, în conformitate cu toate standardele sanitare.

Maia Sandu spune clar: Are nevoie de ajutorul cetățenilor pentru a face ordine și a scoate țara din corupție
Articolul anterior
Câte cazuri de Covid-19 sunt înregistrate astăzi, 25 decembrie?
Articolul următor
Alte articole interesante