O moldoveancă de 28 de ani a murit de Covid-19, în Italia. Familia cere ajutor pentru repatrierea corpului neînsuflețit

Durere fără margini într-o familie din raionul Dubăsari, care cere ajutor pentru repatrierea Alinei, o tânără mamă care, potrivit rudelor, a decedat din cauza noului Coronavirus, în Italia.

separator

Răvășiți de durere, apropiații tinerei au publicat un anunț pe o rețea de socializare, lansând o campanie de ajutor pentru familia femeii.

,,Familia Chiciorman cere ajutorul nostru pentru a repatria corpul neînsuflețit al Alinei! Strigător la cer. Astăzi Alina a pierdut lupta pentru viață, ne-a părăsit lăsând în urma sa un îngeraș de fetiță care nu a împlinit nici doi anisori. Alina Chiciorman, 28 ani, din raionul Dubăsari s-a stins din viață după aproape 3 săptămâni de tratamente, în care a luptat și a sperat că Dumnezeu îi va da o șansă să trăiască.

Alina a fost internată la data de 12 octombrie, cu febră și dureri de cap, într-un spital din regiunea Napoli, Italia, fiind testata pozitiv cu virusul Covid-19.

Starea Alinei se agrava în fiecare zi, iar astăzi familia a primit vestea dureroasă că femeia s-a stins. Familia este distrusă și ne roagă sa le dăm o mână de ajutor pentru a repatria corpul neînsuflețit al Alinei. Soțul Victor nu este angajat, deoarece are grijă de fetiță și mama bolnava care este țintuită la pat.

Dumnezeu să te ierte suflet chinuit, prea devreme ai plecat, vei rămâne mereu în inimile noastre!”, au scris prietenii femeii.

Potrivit acestora, suma necesară, de aproape 5.000 de euro, este una enormă pentru familia tinerei. În același timp, familia dorește să o aducă pe răposată la baștină, pentru a o putea conduce pe ultimul drum.

Donațiile pot fi făcute accesând contul soțului, în acest link.

Video! Guz ne surprinde cu un nou videoclip în care apare alături de soția sa și fetițele gemene ale cuplului
Articolul anterior
Trei familii distruse şi patru copii orfani. Tragedia lăsată în urma accidentului din raionul Orhei
Articolul următor
Alte articole interesante