O moldoveancă a decedat în Italia. Copiii femeii sunt disperați și cer ajutor!

O femeie din Moldova, în vârstă de 53 de ani, a decedat în Italia. Valentina Cristea s-a stins pe patul de spital în urma cancerului. Copiii vor să-și aducă mama acasă, pentru a o înmormânta după toate tradițiile, dar, din păcate, se confruntă cu lipsa banilor. E nevoie de suma de 3.500 de euro.

separator
Fiica femeii a cerut ajutor pe o platformă de caritate:

,,Bună ziua, oameni cu suflet mare. Cu o mare durere în suflet scriu acest mesaj pentru a vă cere ajutorul. Astăzi mămica noastră s-a stins din viață, din păcate a pierdut lupta cu tumoarea cerebrală de gradul IV. Suntem distruși… mămica noastră avea doar 53 de ani și cu toții ne doream să se însănătoșească. Îmi vine atât de greu să accept acest lucru, pentru că am avut zile grele, zile imposibile… dar totuși speram cu ultima picătură că ne vom vedea mămica sănătoasă. Din păcate nu a fost să fie, am pierdut lupta cu toții, iar golul pe care ne-a lăsat cancerul este pe viață, doar când mă gândesc că mămica mea, putea să ne fie alături, putea să își vadă nepoțeii, mă face și mai tare să fiu disperată… a plecat o bucățică din mine, a plecat alinarea mea și sufletul meu…

Cancerul mi-a luat tot ce aveam mai scump pe lumea asta…. însă pe lângă durerea noastră, a venit și neputința noastră financiară să ne aducem mămica în țară, așa cum ea a vrut, să fie acasă petrecută pe ultimul drum. E dureroasă și insuportabilă situația noastră… Oameni buni vreau să vă rog pe fiecare, ajutați-ne, mai avem nevoie de 3500 euro să ne aducem mama acasă, vă rog din suflet am nevoie de susținerea voastră, pentru că acum numai am putere nici măcar să gândesc de unde aș putea lua acești bani. Îmi e distrus tot sufletul, vă implor să nu ne lăsați, e prea grea pierderea noastră”, este mesajul tinerei.

Pentru donații accesați pagina caritate.md.

Andreea Bălan a aflat sexul copilului
Articolul anterior
Zile grele pentru pacienții imobilizați la pat din spitale. Deseori, nu are cine să-i ajute
Articolul următor
Alte articole interesante