O moldoveancă a decedat în Italia. Copiii femeii sunt disperați și cer ajutor!

O femeie din Moldova, în vârstă de 53 de ani, a decedat în Italia. Valentina Cristea s-a stins pe patul de spital în urma cancerului. Copiii vor să-și aducă mama acasă, pentru a o înmormânta după toate tradițiile, dar, din păcate, se confruntă cu lipsa banilor. E nevoie de suma de 3.500 de euro.

separator
Fiica femeii a cerut ajutor pe o platformă de caritate:

,,Bună ziua, oameni cu suflet mare. Cu o mare durere în suflet scriu acest mesaj pentru a vă cere ajutorul. Astăzi mămica noastră s-a stins din viață, din păcate a pierdut lupta cu tumoarea cerebrală de gradul IV. Suntem distruși… mămica noastră avea doar 53 de ani și cu toții ne doream să se însănătoșească. Îmi vine atât de greu să accept acest lucru, pentru că am avut zile grele, zile imposibile… dar totuși speram cu ultima picătură că ne vom vedea mămica sănătoasă. Din păcate nu a fost să fie, am pierdut lupta cu toții, iar golul pe care ne-a lăsat cancerul este pe viață, doar când mă gândesc că mămica mea, putea să ne fie alături, putea să își vadă nepoțeii, mă face și mai tare să fiu disperată… a plecat o bucățică din mine, a plecat alinarea mea și sufletul meu…

Cancerul mi-a luat tot ce aveam mai scump pe lumea asta…. însă pe lângă durerea noastră, a venit și neputința noastră financiară să ne aducem mămica în țară, așa cum ea a vrut, să fie acasă petrecută pe ultimul drum. E dureroasă și insuportabilă situația noastră… Oameni buni vreau să vă rog pe fiecare, ajutați-ne, mai avem nevoie de 3500 euro să ne aducem mama acasă, vă rog din suflet am nevoie de susținerea voastră, pentru că acum numai am putere nici măcar să gândesc de unde aș putea lua acești bani. Îmi e distrus tot sufletul, vă implor să nu ne lăsați, e prea grea pierderea noastră”, este mesajul tinerei.

Pentru donații accesați pagina caritate.md.

Manifestații spontane izbucnite pe străzile Parisului! Baricade, haos și incendii. VIDEO!

Mai multe manifestații spontane au izbucnit aseară pe străzile Parisului, Capitala Franței, în urma respingerii moțiunii de cenzură. Numeroase baricade și incendii, iar polițiștii au ieșit în masă să calmeze spiritele.

Vedeți imagini VIDEO mai jos.

Amintim că protestele în Franța au izbucnit în urma nemulțumirii francezilor față de noua reformă a pensiilor, inițiată de gubernul președintelui Emmanuel Macron. Au urmat mai multe moțiuni de cenzură.

VIDEO! Avarie la sistemul de termoficare al Capitalei! Apă fierbinte s-a scurs în cantități mari pe bd. Ștefan cel Mare

O avarie la sistemul de termoficare a avut loc aseară pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din mun.Chișinău. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al SA „Termoelectrica”, Ionela Vasilenco, scrie deschide.md.

colaj foto: www.deschide.md

Astfel, a fost inundație pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în apropierea Universității de Medicină. Apa fierbinte s-a scurge în cantități mari pe artera principală a orașului Chișinău, creând dificultăți atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Conform datelor prezentate, este vorba de o defecțiune, lucrările de reparație fiind în desfășurare.

„Am fost informați despre localizarea acesteia. La moment au loc lucrări de reparație. În scurt timp problema va fi remediată”, a declarat aseară Vasilenco.

Imagini emoționante cu Bruce Willis, diagnosticat cu demență, la împlinirea vârstei de 68 de ani. Actorul a fost înconjurat de familie

Bruce Willis a vorbit, pentru prima dată în public, de când a fost diagnosticat cu demență. El a fost filmat la cea de-a 68-a aniversare, alături de familie. De când s-a aflat că suferă de demență, celebrul actor de la Hollywood a evitat aparițiile publice.

Bruce Willis' aphasia was suspected by coworkers for years. - Los Angeles  Times

În recentele imagini se poate observa cum celebrul actor vorbește cu greutate și a rămas fără unul din dinții din față. Boala celebrului actor a avansat vizibil, iar fanii sunt îngrijorați după ce imagini cu acesta au devenit publice.

Fosta sa soție, actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a intrat pe Instagram, duminică, pentru a împărtăși un videoclip de la ziua de naștere a lui Bruce, petrecută în familie, potrivit publicației The Sun preluată de gandul.ro.

Actuala soție a lui Bruce Willis, Emma, și fiicele lor Rumer, Scout și Tallulah, au fost prezente la petrecere, împreună cu alți câțiva invitați. Toți au cântat „La mulți ani”…

După ce cântecul s-a încheiat, toată lumea a strigat: „Hip, Hip, Ura”, Bruce a fost îmbrățișat și sărutat de cei câțiva oameni prezenți la mica petrecere.

Bruce pare să fie bine dispus, cântând cel puțin câteva cuvinte din cântec, discutând cu ceilalți petrecăreți și suflând în lumânările de pe plăcinta aniversară. În timp ce toată lumea cânta, el zâmbea, vorbea și făcea gesturi cu mâna.

La un moment dat, a părut să se împiedice ușor, pierzându-și echilibrul, după care a depus un ușor efort pentru a sufla în lumânările de pe tort. Video:

„La mulți ani, BW! Mă bucur că am putut să te sărbătorim astăzi. Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și urări calde, cu toții le simțim”, a scris Demi Moore pe Instagram.

Bruce Willis has spoken for the first time since his dementia diagnosis was revealed
The star recently celebrated his birthday with family, sharing a sweet video from the bash
The Die Hard star smiled throughout the clip, revealing a missing tooth
Bruce's ex-wife Demi Moore joined their daughters and his current wife at the celebration
Bruce is a prolific actor and his diagnosis hit his family and friends – as well as fans – hard

Andreea Bălan a aflat sexul copilului
Articolul anterior
Zile grele pentru pacienții imobilizați la pat din spitale. Deseori, nu are cine să-i ajute
Articolul următor