O moldoveancă s-a spânzurat în Italia, în casa bătrânei pe care o îngrijea

O tânără din Republica Moldova, îngrijitoare în Italia a fost găsită fără viață în dimineața zilei de sâmbătă, 15 februarie 2020, în casa bătrânei pe care era angajată să o asiste, în localitatea Ruffano, provincia Lecce. Din primele informații reiese că femeia a decis să-și pună capăt vieții singură.

separator
Potrivit ziarului regional Quotidiano di Puglia, tânăra avea 33 de ani și era originară din Republica Moldova, dar lucra ca „badantă” în localitatea menționată mai sus, unde era angajată pentru a avea grijă de o bătrână alături de altă îngrijitoare care probabil urma să o înlocuiască pe timpul zilei. În cursul acestei dimineți însă trupul femeii a fost găsit fără viață, spânzurat, în casa unde lucra, scrie moldova9.com, conform sursei citate.

La fața locului a fost solicitată imediat intervenția unei ambulanțe și personalul medical a încercat să o resusciteze, dar totul a fost în zadar, pentru tânăra femeie nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată. Procuratura a dat apoi ordin ca trupul neînsuflețit să fie transferat la spitalul Vito Fazzi din Lecce pentru ulterioare investigații, în timp ce carabinierii au deschis o anchetă la nivel local pentru a înțelege ce anume a împins-o pe femeia moldoveancă să recurgă la acest gest extrem.

Un bebeluș de 6 luni a murit în somn. Acesta ar fi fost sufocat de mama sa
Articolul anterior
Prognoză meteo. Cum va fi vremea în a doua jumătate a lunii februarie
Articolul următor
Alte articole interesante