O româncă în vârstă de 43 de ani a fost împușcată mortal de fostul soț italian, din cauza geloziei

Cu doar două zile înainte de Crăciun, Loredana, o româncă în vârstă de 43 de ani, a fost omorâtă cu cruzime chiar de către bărbatul pe care l-a iubit și cu care a fost căsătorită. Loredana a fost împușcată mortal, în plină stradă, în fața unui magazin important din Mehedinți, de către fostul ei partener de viață, de origine italiană. A omorât-o pe femeie în fața copiilor ei.

Loredana și cel care i-a devenit călău s-au căsătorit în anul 2014. Ulterior, femeia a depus actele de divorț, însă italianul nici nu a vrut să audă de despărțire, motiv pentru care a ajuns să o omoare, atunci când a aflat că Loredana și-a refăcut viața.

Italianul care i-a luat viața Loredanei a murit astăzi, la spital. Bărbatul a decedat din cauza rănilor grave pe care și le-a provocat atunci când a omorât-o pe cea de care era pur și simplu obsedat. Crima care a îngrozit o țară întreagă a avut loc chiar în văzul tuturor, în plină zi, pe stradă, iar martori la scenele teribile au fost și cei trei copii ai Loredanei.

Femeia avea trei copii: unul dintr-o relație anterioară și doi din relația pe care a avut-o cu italianul.

Italianul care a împușcat-o mortal pe fosta lui soție, în plină stradă, în Mehedinți, a murit la spital. Cei doi se căsătoriseră în 2014

Loredana a fost împușcată mortal în fața unui magazin din centrul oraşului Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, de către fostul ei soț, un cetățean italian, care nu s-a mai putut controla atunci când a aflat că fosta lui soție și-a refăcut viața și iubește din nou.

Fostul soţ i-a pus pistolul la tâmplă și a tras și în el, însă medicii au ajuns pe atunci imediat la fața locului și l-au transportat de urgență la spital, însă au fost destul de sceptici în legătură cu șansele lui de supraviețuire.

Loredana ceruse ordin de protecţie de la autorităţi acum ceva timp, deoarece italianul o teroriza și o amenința cu moartea frecvent. Până acum două săptămâni, românca a avut ordin de protecție, însă a fost omorâtă cu sânge rece, chiar în fața copiilor ei, imediat după ce documentul a expirat.

Bărbatul a venit de urgență în România cu avionul, fix atunci când știa că va expira ordinul de protecție, pentru a o putea ucide pe Loredana. Italianul, în vârstă de 73 de ani, a fost operat astăzi, de urgență, însă nu a mai supraviețuit.

Cum au reușit doi tineri să-și organizeze nunta cu doar 600 de dolari

Doi tineri au reușit să facă o economie uriașă la propria nuntă. Este vorba despre nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de dolari. Cum a fost posibil așa ceva, dar și ce pretenții le-au pus invitaților. Povestea celor doi a devenit virală. 

Cum au reușit doi tineri să-și organizeze nunta cu doar 600 de dolari. Ce condiție le-au pus invitaților

Se poate spune că Shelby (26 de ani) și Garret (26 de ani) sunt un cuplu norocos. Cei doi au decis să-și unească destinele, însă într-un mod inedit. Cu o economie la sânge, proaspeții miri au reușit să organizeze o nuntă de vis cu doar 600 de dolari, potrivit Mirror.uk, citată de cancan.ro.

Cum a fost posibil așa ceva? Ei bine, Shelby și Garret au 25 de invitați la nuntă, la care au avut o pretenție mai atipică. Mai exact, aceștia au sarcina să vină cu mâncarea de acasă. Și asta nu este tot. Pentru a face o economie cât mai substanțială, viitoarea mireasă și-a cumpărat rochia dintr-un magazin second-hand, cu doar 50 de dolari.

Cei doi soți au făcut o economie de 10.000 de dolari/ Sursă foto: Instagram

Tinerii au încercat pe toate căile să economisească. Astfel, fiecare prieten al lor a avut câte o sarcină de îndeplinit. Unul dintre ei a fost cel care a fotografiat cele mai importante momente de la nuntă, altul a filmat ceremonia, iar o apropiată s-a ocupat de tortul mirilor.

„Toată lumea s-a distrat de minune și nu a trebuit să cheltuim mii de dolari pentru a fi perfect. Dumnezeu ne-a dăruit cea mai frumoasă zi cu putință. Am avut fluturi peste tot, a fost ca un vis. Ceremonia noastră a durat doar cinci minute și am ajuns să organizăm un foc de tabără. Inclusiv oameni necunoscuți care erau prin zonă au petrecut cu noi – am dansat până s-a făcut noapte”, a povestit mireasa.

Tot ceea ce a ținut de decorul evenimentului a fost realizat din obiecte găsite prin casă și flori culese de pe câmp. Totodată, cavalerii și domnișoarele de onoare și-au asumat toate cheltuielile ce au ținut de ținute. În total, economia făcută de miri a fost de aproximativ 10.000 de dolari.

cuplu

Un milionar i-a oferit 100.000 de dolari pasagerei care călătorea lângă el în avion, ca aceasta să își scoată masca. Care a fost reacția femeii?

Un milionar din domeniu tehnologiei și a fost criticat pe rețelele sociale după ce i-a făcut o ofertă „bizară” unei femei în timpul unui zbor cu avionul. Steve Kirsch i-a oferit 100.000 de dolari femeii care călătorea lângă el cu condiția să-și scoată masca de protecție, dar aceasta l-a refuzat, relatează The Independent. Steve Kirsch, un antreprenor american care a militat împotriva vaccinurilor anti-Covid, a scris pe Twitter că incidentul a avut loc în timpul unui zbor Delta Air Lines. Într-o serie de tweet-uri, el a povestit că i-a oferit pasagerei bani pentru a-și scoate masca, scrie digi24.ro.

omul de afaceri steve kirsh sta pe scaun in avion

Kirsch a susținut că „a pornit oferta de la 100 de dolari” și, în cele din urmă, i-a oferit femeii 100.000 de dolari pentru a-și scoate masca.

„Persoana care stă lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pe perioada călătoriei. Fără glumă”, a scris el pe Twitter. Femeia, care lucrează la o companie farmaceutică, nu s-a lăsat convinsă că masca „nu funcționează”, cum greșit a susținut milionarul.

Kirsch, un cunoscut antivaccinist, a mai scris pe Twitter că femeia și-a scos masca doar ca să mănânce și că în acel timp s-ar fi putut infecta cu Covid-19. Milioarul a fost criticat pe rețelele sociale pentru gestul său. „Ai obiceiul de a oferi bani unor femei la întâmplare?”, a scris fostul candidat democrat la Camera Reprezentanților Jess Piper.

Un medic de boli infecțioase, Alastair McAlpine, a comentat: „Nu mai deranjați oamenii care își văd de treabă cu prostiile voastre înfiorătoare”.

Kirsch și-a făcut averea, estimată la 230 de milioane de dolari în 2007, în Silicon Valley, după ce a creat una dintre primele versiuni ale mouse-ului optic, în 1980.

Un agricultor moldovean se plânge că își vinde merele cu 2,5 lei kilogramul, în timp ce în magazine prețul acestora ajunge la 14 lei

După un an plin de muncă, cheltuieli și investiții, agricultorii moldoveni sunt nevoiți să își vândă marfa la prețuri foarte mici, care nu le acoperă nici măcar cheltuielile. Totuși, produsele ajung la consumator la prețuri de până la 6 ori mai mari. Acest lucru, sigur, îi nemulțumește pe producătorii autohtoni, care dau vina pe neimplicarea autorităților în această problemă.

Sezon favorabil pentru soiurile roșii de mere în Moldova

,,Eu, producător, vând merele cu 2,5 lei/kg, la piața angro se vând cu 4-5-6 lei, în magazine, la piața cu amănuntul – 8-10-12 lei. Vreau să mă convingă economiștii că în Republica Moldova prețurile le dictează piața, iar guvernanții în acest lanț n-au nici o treabă!”, a scris Valentin Chilat Cornaci, pe facebook.

Smiley, imagine de colecție cu mama și bunica lui. Cum le-a surprins artistul: ”Dimineață magică”
Articolul anterior
Peste 200 de copii din Ungheni au avut parte de o surpriză uriașă. Moș Crăciun a ajuns cu trenul la ei
Articolul următor