Oferta „all inclusive” din hotelurile de pe litoral ar putea fi anulată. Care este motivul?

Sectorul turismului ar trebui să renunțe la conceptul de turism hotelier, este opinia experților în domeniu. Șeful Confederației  de Comerț din Turcia, Bendevi Palandoken, a propus în cadrul unei întrevederi, eliminarea sistemului all inclusive pentru stațiunile turcești, anunță presa turcă.

separator

Palandoken consideră că, odată cu eliminarea sistemului”all inclusive”, turiștii vor începe să viziteze mai multe locuri de interes și să meargă la cumpărături.

Publicația menționează că sistemul „all inclusive” este preferat cel mai mult de turiștii ruși și germani. În cadrul acestui sistem, explică oficialul, turiștii părăsesc rareori teritoriul hotelului, deoarece nu vor să rateze micul dejun, prânzul sau cina.

În consecință, în majoritatea cazurilor, turiștii efectuează numai două călătorii în Turcia – de la aeroport la hotel și înapoi.

Pînă în 2023, Turcia se așteaptă să intre în top cinci destinații turistice din lume și să primească aproximativ 50 de milioane de turiști pe an. Cu toate acestea, experții nu sînt siguri că acest lucru este posibil dacă sistemul all-inclusive va fi păstrat, scrie noi.md, cu referire la sursa citată.

alte Articole interesante